- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #17451 üzenetére
Nem, egyáltalán nem fagy. Nem tudom, Neked melyik verzió van meg - én szombaton beszabadultam Media Markt-ba és megvettem a Sacred Gold-ot (alapjáték + Underworld). Eddig nem tapasztaltam bug-ot. Pontosítok - azt nem szerette, amikor a vírusvédő elkezdte a megszokott ellenőrzését - akkor akadozott. Aztán nyomtam egy pausét az ellenőrzésre és játszottam tovább gond nélkül.
Tiv: nincs mit. Jól mutat az a sör.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem annyira fagy, hogy megálljon, de 20 -22fps körül ment csak nekem 3.0 Prescott +1,5 GB memória+ 6600 GT kombóval is. Olyan darabosak a mozgások. Szerintem ugyanez a kombó volt meg, csak régebbről. Ugyanezen a gépen a Fable 1650X1080 -ban nagyszerűen megy.
Holnap meló
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz philoxenia #17456 üzenetére
Ráadásul a Sacred régebbi játék, mint a Fable.
Nálam X2 3800+ (2 GHz-es alapórajelen), 2 GB RAM, 8600GT-n gond nélkül megy. A Fable-t még nem próbáltam, megvan, de majd idővel.
Más téma:
Rájuk a Sacred topik olvasgatása közben akadtam - vajon még kinek van alteregója a PH!-n?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tiv83us
veterán
A noti is picike, 13"-as, de mikor ket eve vasaroltam a hordozhatosag volt a fo szempont, sokat utaztam, szinte minden honapban repultem allamokkal odebb, sokszor tobbszor is es nem artott ha keveset fogyaszt es nem kell hozza egy kulom koffer.
De termeszetesen a sor sem junior kiszerelesAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
1010
őstag
az egyik már azt se tudja hogy volt itt
a másik mig aktív
egyébként nemtudom miért nincs egy tagkerseő vagy egy oldal ahol az összes tagot emglehet nézni lletve kerseni rájuk feltételek szerinttiv83us
és mikor így repkedtél mindig voltak ilyen hülye ellenőrzések
cipő le,meg noti átvilágít és kijelent ez nem notebook hanem bomba
..ja nem azt a macbook air rel csinálták szegény forma[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Van, emlékeim szerint, VladimirR csinált egy PH!-user keresőt. [link]
fRÉM: nekem sem megy. Akkor legalább volt felhasználókereső.
Jó éjt, én is elteszem magam holnapra...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
hmm, ez mintha nem működne
mivel feltételezem, hogy a szerző ezt a topikot is követi, ez úton is jelzem, hogy remélem majd egyszer megpimpeli, hogy működjön...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
csapos2
addikt
válasz FehérHolló #17455 üzenetére
Szevasz madár! Mik a hírek?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
NoLF
veterán
ollállá!
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Kidus
őstag
Annyira ki tudnak kesziteni a luzerek, akik keptelenek veszteni.
Epp rockband-et jatszom neten, es akarhanyszor jobban allok, kilepnek.
Nem lehetne neha a jatek oromeert jatszani? Zenelni?
En akkor is vegigjatszom mindig, mikor tudom, hogy bukta, es ez minden mas jatekkal igy volt mindig is.
Ezuton uzennem az osszes kilepos hasonszorueknek, hogy kapjak beAssuming Control
-
bolondember
MODERÁTOR
mondanám, h kellemetes jó reggelt, dehát hétfő is, reggel is, meg mittomén...
cserébe Móricz-dumaplaza 16 perc...
nem, nem gyalog.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #17470 üzenetére
Szép napot neked, és mindenkinek!
Race: nagyon szép hetet kívánok!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
FehérHolló
veterán
Jó reggel/napot/estét/hajnalt mindenkinek!
Én voltam tegnap este a gyilkos.
Jön az öcsém és még káosz van. Lenne még 2 órám, de kakilok rá.
Skynet is real. It's called Google.
-
NoLF
veterán
ójee. 8ra kéne beérnem, iskerült 8:13kor kinyitni a szemem...
-
ngabor2
nagyúr
válasz FehérHolló #17474 üzenetére
holnapra tisztaságba és rendbe kellene vágnom a lakást, meg mellette van ezer dolgom... és lassan haladok.
-
FehérHolló
veterán
válasz ngabor2 #17476 üzenetére
Nehezebb elkezdeni akkor, amikor semmi más dolgod nincs.
Közben összeverbuváltam az üres gyümölcsleves dobozokat, amik a legjobb barátom egynapos látogatása után maradtak rám. Ez idő alatt elfogyott 9 liter gyümölcsnedv és 1 liter bor. (Ketten pusztítottuk el.) Biztos meleg lehetett aznap.
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #17478 üzenetére
simán megesik bárkivel, de elég égő hogy most voltam 3 nap szabin és ezután képtelen vagyok beérni időben... mindegy, a főnök még nem volt bent
-
ngabor2
nagyúr
válasz FehérHolló #17477 üzenetére
most viszont van rendesen... úgyhogy én is szedem az üvegeket, és visszaváltom meg vásárolgatok a táborra.
-
Tim82
félisten
Szép jó napot! Szabim első napja - holnap jönnek fürdőszobát szétverni, de jó lesz, de jó...
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #17480 üzenetére
nákknákknákinon hevönz dól
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17483 üzenetére
Ha szerencsém lesz, még az is befigyel.
-
FehérHolló
veterán
Ismét belepillantottam a fórum szakmai részébe, de nem kellett volna. Elkezdett mocorogni a szívsorompólapát a zsebemben.
Dombóváron vonatbaleset, busz nem tudott átjönni, öcsém késik 5 (!!!) órát miatta, mert a Pécs->Budapest busz csak Szekszárdig megy és ott már csak a 13:10-es buszt éri el, a 10:00-eset már nem. (10:00-es busszal is késne 2 órát.)
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Mióta lehet képet aláírásba betenni úgy, hogy az meg is jelenjen?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17486 üzenetére
Önző dög vagyok.
-
tildy
nagyúr
válasz Winner_hun #17488 üzenetére
Régen lehetett. Emlékezetes pl. twollah x-e.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Racecam
nagyúr
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17491 üzenetére
Te dolgozz, ahelyett, hogy a fórumon lopod a napot...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #17493 üzenetére
azt nem tudom, h hol, de amint látom, beleszorult a zúszógumedliba...
@Tim: hahh, én már csak lazulni járok fel ide, miközben a tökömön is izzadság folyik a sok munkától...
olyan sokoldalú lettem itt, mint egy gömb!Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #17497 üzenetére
Ezek szerint mégsem elég sok a munka?
-
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #17488 üzenetére
nekem kép nélkül jeleníti meg nem lehet, hogy te valami okosságot megint feltettél a tűzrókára, amiatt jleníti meg a képet?
no, visszavittem csekély számú üres üvegeimet... az árából egész jól be tudtam vásárolni lehet, hogy csökkenteni kellene a sörfogyasztásomat?
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ez a mondat angolul?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Állvány topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826