- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz Bubu79 #28999 üzenetére
Én raktam össze, tesóm szoftverelte Máshogy nem lehet összerakni... SATA kábelen csak két csati van, tudod, mindnek külön kábel és csatlakozó kell...
De lehet befigyel majd egy XP SP3 DVD-n... Unom már hogy a Vista mindenbe belefagy.
De az adataimat hogy szedjem le?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Azért Hejcegnő, mert az ostoba win installer CD-t régebben nyomták, minthogy kijöttek volna a SATA vezérlők, ezért nem lett beleintegrálva a telepítőkészletbe.
Szokta volt mondani a telepítő, hogy más gyártótól származó eszközmeghajtó telepítéséhez nyomjon F6-ot ( nem, nem F és 6 ), de előbb tegye be a lemeztet.
A megoldás mókolt telepítő CD ( pl nLite ) létrehozása, amibe bele van integrálva a szükséges driver.
A floppi meg monnyon le, mer' egy lapát tevesz@rt sem adnék érte
Cipőcske: Másik gépbe vinyó áthelyez, szükséges cuccok mentése másik vinyóra, DVD-re, aztán lehet szépen formázni a defektes C meghajtót...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
-
-
Bubu79
addikt
-
bnss
veterán
A HDD-t próbáld ki esetleg másik gépben.
Eddig elindult mindig a Win? Csökkentett módban sem indul?
venember: köszönöm, közben megválaszoltam a saját kérdésem.
Verus: akkor nem jó lemezt használsz, elég sokszor telepítettem SATA vezérlőre floppy nélkül.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
bnss
veterán
válasz venember83 #29013 üzenetére
Erre válaszoltam: "Te kértél egy ékezetes, de nem é vagy á betűt tartalmazó nevű felhasználót."
---
3,5-ös Jack dugót sikerült ismerősömnek beletörni a foglalatba, van valakinek tippje, hogy mivel tudom kiszedni? Fúrjak bele 1-es fúróval, aztán csipesz?
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
......
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Bubu79
addikt
Kütyü szétszed, hátulról jó eséllyel kitolható a bent maradt vég. Pár aljzatnál zárt a hátsó rész - a behatolást inkább innen végezném, mert a műanyag puha, miután likat ejtettél rajta a szár megintcsak kitolható.
Gratulálok az ismerősödnek, várakozáson felül teljesített - ilyennel még nem találkoztam, pedig...
Mér' olyan lassú a PH!? Másnak is az, vagy csak nekem? Ez nem indokolná
Str8 sk8r: Nem, az egy másik topik
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bnss
veterán
válasz venember83 #29016 üzenetére
Én is erre gondoltam, ha nem ragadna bele, akkor nagyobb fúrószár, aztán szép lassan...
Bubu: ha egy kis kütyü lenne, már szétszedtem volna, na de ez egy TV.
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #29014 üzenetére
Hát én ezt nem hiszem el.
Beülök a kádba, kopognak. Szomszéd, hogy nincs-e itthon rizs. Mondom van. Adok neki. Jön a kérdés - és ez mennyi idő alatt van kész? Hát heee, honnan tudnám? De aztán persze kitértünk a rizi-bizi fortélyaira
De majd lehozza a megfőtt rizst és megcsináljuk együtt Ezt is megértem, én tanítok valakit főzésreThrawn: Te csak ne csipogj bele a nagyok dolgába
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Thrawn
félisten
Hová süllyed a világ...
Hát mér' ne csipogjak? Szegény szomszéd, inkább rendelt volna valamit telefonon
szerk: Már itt sem vagyok...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Négy, vagy hat csavar hátul - az alap lemez, amin a cuccok vannak hátulra kihúzható, pár stekker oldása után hozzáférhető a dolog.
De ha nem, hát nem.Vehehe - ezen speciel pont nem látszik, mert van mégegy panel elől, azon csücsül ( Samsung 55cm )
Verus: Sült lizs?
Önts bele egy fél vödör vizet a búrájába - zárlatos lesz, vetít nekünk megint egy hercegnőt, aztán Luke gazdája magához veszi és elporoszkálnak a Tatuin sivatagába...
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz Bubu79 #29024 üzenetére
Nem ez a gond, de a csatlakozó a képcső alatt van, annyira nem szeretném szétbombázni a TV-t. Jó lenne, ha alulról lehetne szerelni azt a panelt, de nem úgy néz ki, mintha alul meg tudnám bontani.
---
Használ valaki Live Messengert? Azt szeretném kideríteni, hogy hol tudom beállítani azt, hogy minden üzenet elé kiírja a küldő nevét (Options -> Messages)?
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Winner_hun #28727 üzenetére
Nővérem a barátjával Gödre fog költözni, ott vesznek majd lakást. Aztán pedig esküvő.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
kételkedem
addikt
Ha van otthon pillanatragasztód, egy fogvájó, nyalókapálca, seprűszál vagy bármi ilyesmi hegyére egy pici csepp ragasztó. Ezzel megérinted a beletört alkatrészt, pár percig így hagyod, majd kihúzod.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Bubu79
addikt
Mivel? Kapok én is? És sexie showert?
Szia Philo
Bon3ss: Te tudod
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #29030 üzenetére
Ez sem rossz ötlet, köszönöm!
Bubu: meglátom, ha elborul az agyam, szétkapom darabjaira...
---
Eddig sem hiányzott MSN ezután sem fog, főleg, hogy a live messenger 2009 béta felidegesített...[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #29029 üzenetére
Jaj, azt hittem hirtelen, hogy Gödre, mert van egy olyan baranyai falu, hogy Gödre.
Mod: Na, ez egy jó mondat lett.
Vén: Tuti jó kép.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Thrawn
félisten
Hoogyispersze, múltkor sem engedtél be
Még jó, hogy nem felejtettem otthon a kulcsomBubu: Az nem zárlat volt, víz ellen védve vagyok
Szia Philo!
vénség: Inkább egy szakácsot. És egy nőt.
A szakács hazamehet ha végzett.
A nő is...Bon: A Plus! fent van hozzá?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ádyz
addikt
Szép jó estét Mindenkinek.
Átrendeztem a szobámat, a két hangfal most már erőteljesebben szól.
Ja,és senki se kérdezze meg, hogy hogy áll a szerelmi életem.
[link] Szeptember kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #29034 üzenetére
Ne rizsázz. Az öreg Obivan kihúzott két kártya közül valami hulladékot, utána kezdtél el vízionálni - zárlat volt az, bár tényleg nem víz okozta. Azt.
Naccerű - jönnek a szokásos esti 503-ak...
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz venember83 #29038 üzenetére
Mert nekem semmi sem jön össze, azért. Igaz, e hónapban megkaptam a monitort, tunert, de valami nagyon hiányzik.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz venember83 #29038 üzenetére
Mobilon néztem délután megvan-e? Máskor ne hozd ránk a szívbajt Ádám.....
-
Winner_hun
titán
-
Thrawn
félisten
válasz Bubu79 #29037 üzenetére
Az nem hulladék volt, hanem egy gátlóretesz...
És nem Obi-van húzta ki, hanem Luke gazdám miután megvettek a javaktól, és Owen bácsi megkérte takarítson meg egy kicsit...Rossz droidba és rossz témába kötöttél bele kismackó
ádyz: Majd fog
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
válasz philoxenia #29040 üzenetére
Bocsánat, de azért annyira nem vagyok hülye, hogy véget vetek a "remek" életemnek.
-
Bubu79
addikt
válasz Thrawn #29042 üzenetére
Részletkérdés - ettől függetlenül egy kis víz csak használna az áramköreidnek
B+ tényleg feladom - ez így iszonyatosan lassú - mintha 56k-n neteznék és csak a PH!
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Bubu79 #29018 üzenetére
...jó rendben, igazad van... ...csak ma valahogy semmi nem akar összejönni... ...reggel a proci...aztán veszekedés otthon...aztán az egyik biznisz a másik után lett visszamondva különböző ürüggyel... ...meg ez a felhő is itt e fejem felett... ...hihetetlen számomra ami tőrténik velem, és körülöttem... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
RoyalFlush
őstag
válasz Winner_hun #29041 üzenetére
Még nem tudom, azt is csak most tudtam meg, hogy ott vesznek lakást.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs