- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan18
aktív tag
Hali
Gtx 660 TI-m van battlefield 4 -et tolja vele valaki hogy bírja a kártya?
-
Bjørgersson
félisten
válasz torma1981 #7488 üzenetére
Figyelj, ráfizetek 5k-t a 660-amra és még ma házhoz hozod.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
torma1981
veterán
válasz Bjørgersson #7506 üzenetére
És az a durva hogy egy gyerek max 38k-t akart érte mert az reális. LOL. Mondom te hol élsz? ÉS még ő háborodott fel
-
BiP
nagyúr
Így van. Boltban nem igazán van 60 alatt, bőven ér az 50-et is. Főleg az Asus DirectCU a jó hűtés miatt.
torma1981:
Az ilyen "feléből alkudnék" szintű érdeklődőkön meg nem érdemes bosszankodni. Mindig vannak ilyenek. Meg aztán én jóhiszeműségből még mindig fenntartom, hogy hátha benézte, és azt hitte, sima 660, nem Ti, azok mennek 40 környékén.
Szóval no para, igen jó áron hirdeted, el fog menni idővel. (kicsit érdemes több infót beletenni a hirdetésbe, elég szűkszavú. Az ilyenre nem szoktak harapni.)[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
válasz torma1981 #7511 üzenetére
Hó vége van ezt kalkuláld bele, a hardverapró mozgását tipikusan a fizetés érkezése mozgatja...
Tárgyó 1.-e és 5.-e között elkezdenek jönni az ajánlatok, sok "10.-e után kapok fizut lefoglalom" és társai, majd egészen 15-20.-áig elgurul a szekér, utána már csökkennek erősen.
Egy nyári hónapban persze ez még kevésbé van meg, most az átlagnál drágább cuccokra értem, a belépő és legjobb ár/érték arányú cuccokra mindig van kereslet - a 660ti azért valljuk be már egy magasabb kategória, de a vicc meg hogy 1-2k forint árengedés hihetetlen tömeget tud generálni...kiegészítés BiP kommentjéhez: jól mondja a kolléga, legyen a hirdetésnek mondanivalója!
Példa:
A kárty a pontos típusa, kora, vásárlás helye és garancia ideje. Pár szó arról hogy milyen fasza, stb.
Esetleges rövid specifikáció linkelése, a hirdetés termékinfót tessék linkelni. Pár szó az átadás átvételről, ne egy 1-2 szavas 660ti van eladó. Legyen kiemelve a garancia megléte és hogy van papír, mert arra rögtön ugranak mindenki ilyet keres, ami papíros kisker és nem Janikán keresztüli..[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz torma1981 #7514 üzenetére
Ha jó hirdetést nézek, bár az abszolút minimális lényeg le van írva, és link is van, mégis szűkszavúnak érzem.
Ha a Sabre által említett alap dolgokat beírod a hirdetésbe, és nem csak link van, szerintem többen fognak érdeklődni. Így meg csak azok, akik hajlandóak összeszedni az információmorzsákat vagy alapból tudják, mit keresnek. (vagy akik ebben a fórumban értesültek róla )
Egy részletes, (de tárgyilagos, nem marketingmaszlagos) hirdetés bizalomgerjesztőbb, mint ami le van tudva 2 sorban.
Ja, és ha időnként UP-olod a hirdetést, az is sokat segít, ill. kép, de az már csak bónuszJó eséllyel így is el fog menni most, mert azért minimális az esélye, hogy 3 érdeklődőből mind valami kókler, csak a jövőre nézve érdemes megfogadni a tanácsot, ha nem azon akarsz izgulni, hogy hetek óta nem jelentkeznek valami hirdetett cuccodra.
[ Szerkesztve ]
-
Shepherdke
tag
Sziasztok!
A minap szereztem egy Gigabyte GTX 660-at.
És mikor próbálgattam a játékokat akkor figyelmes lettem arra, hogy a kártya cicereg.
Volt pár cicergő kártyám, de azok csak magas Fps számnál csinálták pl: 200, 170, és ilyenek.
Vagy a Crysis és egyéb játékok menüjében lévő 2000FPs-nél.
De ez más fix 60fps-re van állítva vsync-el és akkor is csinálja.
Valami tipp esetleg?Az lehet hogy a táp miatt cicereg? Mert a hang az tuti a vga-tól jön.
Az eddigi cicergős kártyáim és a 660-ban az a közös, hogy ugyan az a táp biztosította nekik az áramellátást. -
shteer
titán
-
retriszotyi
csendes tag
vga val kapcsolatban is lenne pát kérdésem
szeretném a komplett gépett ujitani ebben benne van a fent emlitett proci valameike.
A vga val kapcsolatban nem jutottam ég dülöre, elöször egy 650Ti 2gb t akartam de meg gyöztem magam hogy a 660 as az jobb lenne aztán ebböl is meg láttam a Ti 2gb t + láttam Ti 3gb t is de ebben az árban már van 760 is meik lenne a jobb döntés? és miért?
az igényem az lenne hogy az ujabb játékokat vigye, ha lehet 1080p be és kb 2 évig ne keljen cserélgetni. -
milan18
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Shepherdke #7522 üzenetére
Semmi baja nem lesz. Két évig nekem is cicergett a GTX460 és semmi baja nem volt, pedig egy idő után még meg is cibáltam a száját rendesen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Shepherdke
tag
válasz Bjørgersson #7523 üzenetére
Értem, csak fura. Meg azért egy kis fosás mindig van benne, hogy na most pukkan szét.
-
Freiherr
őstag
Nekem akkor cicergett,mikor a memóriát húztam,sima GPU tuningnál nem volt semmi.
[ Szerkesztve ]
XXX
-
Mans20
addikt
válasz Shepherdke #7524 üzenetére
Egyik nap rádrobban..,ha vsync mellett is cincong az nem öröm,elvileg a tekercsekből jön a hang,sajnos évek óta nem tesznek ellene semmit a gyártók mert ez nem hiba.
-
Bjørgersson
félisten
Ezt továbbra sem csak kitaláltam.
-
Sabre
őstag
-
Asbee
veterán
Tekercs csinálja a "cicergést". Ha kevés a gyanta és megreped a nagy rezonálástól. Sajnos minden gyártónál minden karinál előfordulhat. Baj nem lesz belőle.
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy pár kérdésem egy Asus GTX 660 kapcsolatban. Mennyire halk ez a fajta kártya ? És még ami fontos lenne, sokkal nagyobb egy GTX 560-nál ? A helyhiány miatt kérdezném ,rendes ATX házba menne bele. De már az 560 is szűkösen van benne. Most jó árban tudnék hozzájutni, ezért érdekelne a dolog.
A válaszaitokat előre is köszönöm.kengyel
-
BiP
nagyúr
válasz kengyel #7532 üzenetére
Attól függ, milyen típus az az 560. Az Asus oldala alapján a kinézett DC2 hűtésű 660Ti kártya 8,5" (21,56cm), és mind a sima egyventis DC, és a kétventis DC2 hűtésű ASUS 560 is nagyobb nála, az 560Ti meg még nagyobb.
Szóval ha ilyen 560-ad volt, akkor a 660 is el kell, hogy férjen.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Nagyon köszönöm a gyors válaszod. Elfelejtettem beleírni hogy jelenleg ez van a gépben. A széllesség miatt nincs gond, inkább a hosszúság ami itt jelen esetben mérvadó az én álláspontomban.
És maga a fentebb linkelt Asus 660-as kártyával ,játékok terén 1080p ben mire számíthatok ? Azért gondolom kicsit "megveri" az 560 kártyát De a bolti árához képest ,jóval olcsóbban tudnék hozzájutni, és még mellé némi garanciával. Csak ugye sajnos ez nem TI, de legalább nem is az alap.
Még egyszer
(#7534) ST05
Neked is köszönöm a gyors választ. A lényeg itt a kártya hossza egy Gigabyte 560 hoz képest. Széllességre szerencsére van helyem
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
gézu
őstag
válasz kengyel #7535 üzenetére
Kicsit jobb nála Techpowerup
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
DNS_65
senior tag
Hi,
Aki BF4-ezik 660Ti-vel, van olyan driver ami nem dob textura hibákat repülés közben? Az alul elterülő táj összevissza változtatja a szinét, néha a formáját is és rohadtul idegesítő 331.65-ös verzió van fent...
-
Dark KillerX
addikt
Üdv az uraknak!
Erősen gondolkozok,hogy a mostani 7850-em után visszatérjek egy duplaventis 660-al a zöld oldalra ( nem tudok linelni,vmiért nem jó)
Mit kell tudni róla,tudom kereső,de mégis?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
-
csoty
aktív tag
A jövőhéten egy topiccal lejjebb csúszok, megveszik a 660Ti-m, viszont jóáron hozzájutottam egy GTX 650Ti-hez, így kompromisszumokkal de tudok tovább játszogatni
#csotykocsithajt
-
Peddy789
őstag
Srácok van annak realitása, hogy mondjuk egy 3d tv-t rákapcsolni a gépre? birnék azzal mondjuk bf3azni?
-
gézu
őstag
válasz Dark KillerX #7543 üzenetére
Elég annyit tudni róla, hogy jó.
Kicsit bővebben: nagyon jó.
Ha pedig ennél is többet akarsz tudni, akkor tényleg: kereső[ Szerkesztve ]
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs