- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
huhhh..boltban. Nem ilyen hsz-re számítottam...
Én 3 évente újítok általában, és akkor 3 év garival vásárolok, nekem ennyi pluszt megér, főleg, hogy normális áron tudtam beváltani a cuccokat."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
regener
veterán
Gaming Technology
Supports Dynamic Super Resolution (DSR) on Kepler and Fermi-based desktop GPUs.
-
Kesalon
csendes tag
válasz regener #8554 üzenetére
Sajnos az új driver hibás, többen tapasztalták, köztük én is, hogy az új driver miatt némely játék a pályák közti töltésnél befagy. A 340.52-es driverrel nincs ilyen probléma.
Egyébként köszönöm azoknak, akik korábban tanácsot adtak, valóban a tuningolt proci miatt omlott össze a kép, a GTX 660 hálisten' nem hibás.
-
Hunork
veterán
válasz Kesalon #8555 üzenetére
Ezt az infót köszönöm! Akkor várok, illetve hátha lesz még tapasztalat...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
dunc
nagyúr
Sziasztok mai játékoknál, egy 1150 I5 alapórajeles cpu val 1600x900 nál mire elég? "ASUS GEFORCE GTX 660 OC 2GB DDR5 PCIE (GTX660-DC2OCPH-2GD5)"
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Na, kérem, imént megvolt egy Crysis 3 mérés is.
1920x1080, minden beállítás Maximum, Lens flare engedélyezve, AF 8x, AA: SMAA Low (1x)
Ismét FRAPS program, ahol meg kell tanulnom, hogy kikapcsoljam, mikor épp pályát tölt...Az eredmények:
Maximum FPS: 63
Átlag FPS: 53,23Azon felül, hogy korábban ilyen beállításokkal nem is mertem játszadozni, a legfontosabb a teljesen egyenletes engine működés, semmi akadás, egyszóval: élvezetes!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Hujujj! Imént módosítottam az Adatlapot! Elnézést, figyelmetlen voltam.
Szóval a minimumot azért nem írtam, mert a FRAPS folyamatosan be volt kapcsolva, és mikor tölt pályát, akkor kemény nulla a minimum. A ma nap majd csak egy pályát mérek le...És EZ amúgy elfogadható egy Asrock laphoz képest? A neten kutakodva igen, mert azt elismerem, néha nem értem az egészen extrém eltéréseket szinte közel azonos konfigok mellett...
regener: igen, nem bírtam ki karácsonyig...
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
MOH Advanced Warfighter FRAPS
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
41136, 752047, 25, 62, 54.699Egyelőre ennyi, most már inkább csak játszok...
[ Szerkesztve ]
-
papírzacsi
aktív tag
Sziasztok. Most melyik a legjobb driver gtx660ti-hez? Bf4-et játszanák vele.
[ Szerkesztve ]
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!22+22 régi piros. 634
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz papírzacsi #8568 üzenetére
A 340.52 WHQLre nem volt panasz cimbinél 760nal..344.48 (legfrissebb) pár embernek okozott némi kellemetlenséget (töltőképernyős fagyások), szóval ja. Komolyabb fejlesztés Kepler vonalon úgysem valószínű, már a Maxwelleket heggesztik, szóval hacsak nincs nagy gond, amit friss release bugfix szerint korrigál, nem kell hetente frissítgetni..
-
Hunork
veterán
Na, teljesen kész lett...
Ami kiegészült: összes 3dmark egyben, Winrar benchmark, Luxmark kifelejtet két modulja (ROOM, LUXBALL HDR), plusz két játék teszt. Ennyi. Tök jó ez az Asus kártya, és ennyi!
Gépfejlesztés all"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
dunc
nagyúr
460W FSP FSP460-60HCN srácok a gtx 660 hoz elég a táp, egy i5 el.
-
Hunork
veterán
Szerintem a 344.11. van egy újabb, de több panasz volt rá, és sokat úgysem dob a 660-okon. Nekem az említettel minden frankó!
-
juliabrilke
veterán
VRM hűtést vett/csinált már valaki a kártyára?
Eddig egy boltot ajánlottak, de2 bordára drága nagyon a szállítási költség.
-
Hunork
veterán
Amúgy milyen proci mellet használod? Csak mert nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy teker tesztek, játékok alatt, írtam is egy terjedelmes bejegyzést a saját tapasztalatokról. Ha lesz időd, és megosztod velem, azt megköszönném! (az egész azért van, mert OC verziót vettem, de még nem tuningoltam a Tweak progival, és érdekel, hogy alaplap-memória-proci hármas mellett mikor, milyen.)
-
Hunork
veterán
Igen, egye csatoló van ezeknél, és a kari is ugyanaz!! A procik szinte egyformák...
Nézd meg a blogomat, ott lesz egy méretes cikk (Gépfejlesztés apránként...) Amúgy a Luxmark, Cinebench, és a 3dmark11 érdekelne, meg ha van és játszol: BF3, BF4, Crysis. Köszi előre is!
(most megyek már, dolgoznom kell... )[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, van itt olyan akinek Palit GTX 660-ja van? Vélemény róla? Amúgy R7 260X-től mennyivel gyorsabb ez a kártya? NVIDIA 3DVision-hoz milyen 3D TV\Monitor kell? Jelenleg egy LG 32" os 200 hz-es 3d tv-t hajtok AMD HD3D módba, 1.4-es HDMI kábellel 60 hz-en. Tridef3D-vel szoktam játékokat felkonvertálni. Ezt valaki próbálta már GTX660-al?
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Dave567
addikt
sziasztok
MSI GTX660 twin forz GDDR5 2gb mennyire alkalmas ha játszani szeretnék HD-ban?
-
davidsone
addikt
válasz juliabrilke #8579 üzenetére
(( állat az arcképed ))
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
válasz juliabrilke #8588 üzenetére
miért nem megy az sli?
-
juliabrilke
veterán
válasz davidsone #8589 üzenetére
Windows 2012, drivert vagy 5 különbözőt próbáltam már. Az Nvidia menüben meg se jelenik az opció, hogy bekapcsolom-e vagy sem.
SLI hidakat is cseréltem már, de semmi. 2db HP GTX660 kártyáról van egyébként szó.A vrm hűtő inkább ilyen opcionális dolog lenne már csak.
[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
válasz juliabrilke #8590 üzenetére
Nem lehet h a win 2012vel van baja? Próbáltad más op rendszer alatt? Külön-külön megnézted a vga-kat meg a pci-e slotokat?
-
regener
veterán
válasz juliabrilke #8590 üzenetére
Nem lehet hogy a HP 660-jai nem tudják a SLI-t?
Valami ilyesmiről már hallottam. -
juliabrilke
veterán
-
davidsone
addikt
válasz juliabrilke #8593 üzenetére
szerintem simán elképzelhető...
...háá nem játékra van az he...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
davidsone
addikt
válasz juliabrilke #8595 üzenetére
Ez így igencsak speciális helyzet. Lehet jobban járnál 1 izmosabb vga-val ha kell a grafikus teljesítmény is...
-
regener
veterán
válasz juliabrilke #8597 üzenetére
Kevesebb a ram? Tudnál egy GPU-Z-t lőni?
-
juliabrilke
veterán
válasz regener #8598 üzenetére
GPU: GK104
Shading Units: 1152
TMUs: 96
ROPs: 24
SMX Count: 6
Memory Size: 1536 MB
Memory Type: GDDR5
Memory Bus: 192 bit
Kimenetek:
2x DVI
1x HDMI
1x DisplayPortKicsit mutáns a drága, de tetszik. Ezért is mondtam, hogy inkább GTX660ti szerűség. Abból lett szerintem készítve. TDP kevesebb, illetve programmal lefele nem tudom állítani a feszültsége, csak felfele.
Speed(R): még nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest