- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSBENCE08
tag
A NFS Most Wanted 2012 meg van itt valakinek arról tudnatok mondani hogy hogy megy ezen a kártyán?
[ Szerkesztve ]
"olyan nincs, hogy olyan nincs"
-
taknyí
senior tag
-
Faterkam
addikt
válasz CSBENCE08 #7858 üzenetére
Még 660Ti-n is és 760-on is beakadt néha, de a Rivals is csak Fps hack-el megy valamennyire normálisan. De ez a játék készítők hanyagsága! Az F1 2013 jól optimalizált!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, miben másabb a nem WF2-es Gigabyte hűtés?
Valamint nálunk forgalmaz valaki rev.2-es Gigabyte GTX 660-at?
Köszi a válaszokat!
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
Erre gondoltam én is, de kellett némi rábólintás.
Viszont nem értem, miért hívják az egyiket WF2-es hűtésűnek, a másiknál pedig meg sem nevezik a hűtőt. Vagy az egyik OC, a másik meg sima és akkor már biggyesszünk oda valami jelzőt? Órajelek alapján más nekem nem jött le. Nesze neked marketing...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Valaki feltette már a 334.67 Beta drivert ?
kengyel
-
lori93719
csendes tag
Sziasztok!Lehet hogy rossz helyen kopogtatok de ha valaki tudna nekem tanácsot adni annak nagyon hálás lennék!
Van egy GTX 660 videókarim és sajnos olyan problémám van hogy egyes játékoknál mint például a Battlefield 4 vagy a NFS rivals és még sorolhatnám nem megy Teljes képernyőn (Monitorom Full HD-s) hiába Alt + enterezek de semmi az ég világon.Driverrel próbálkoztam , újraraktam de semmi. Sajnos még néha az árnyékokat is sötét foltokban látom . Probálkoztam pár tesztprogram lefuttatásával de ott az arnyékokat jól jelenítette meg . Lehet hogy a videókártya gyári hibás vagy nemtudom, windows 7 van a gépemen.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
őstag
Hali!
Nemrég vettem egy ilyen MSI gtx 660 kártyát. Msi honlapján az van, hogy boost core clock 1072 MHz. Kérdésem, hogy ezt most magától növeli meg, ha szükséges, vagy nekem kell beállítani? Másik, hogy msi afterburner programmal látom, hogy lehet tuningolni. Hol találok valami táblázatot, hogy mégis mennyire lehetne állítani a mem és a core órajeleket? Feszt nem szeretnék emelni, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis mit tudhat?
Köszi!
mod: link javítva
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz johnny82 #7874 üzenetére
A Boostot magától állítja a kártya, itt tennivalód nincs.
OC beállítást TF hűtős és Gaming kártyára találtam.
TF Itt 1113/1752
Gaming Itt 1120/1675
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
taknyí
senior tag
válasz lori93719 #7873 üzenetére
Windows-ban - vezérlőpult - képernyő - felbontás beállítása rendben van?
Nvidia driver - megjelenítő - felbontás módosítás be van állítva?
Játékban beállítod a felbontást?
WHQL driver-t használj.
Árnyékra passz. Az már kártyahiba szerintem. GARIjohnny82: aztán ha azokat az értékeket bírja szépen fokozatosan húzhatod tovább a core-t, amíg nem hibázik ekkor visszaveszed az előző stabilra, majd ugyan így a memo-val...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
MrCsiT
addikt
válasz lori93719 #7873 üzenetére
..a monitorhoz is keress meghajtóprogramot, ha van, és tedd fel a Win7 alá.
Ha legális a példányod, vagy 30 napnál fiatalabb és nem regisztrált, zavard fel Windows update-re, hátha talál a hardveredhez valamit.
Elsőre tedd fel a legutolsó WHQL minősítésű meghajtót.
Töltd ki az adataidnál a gépedet, akkor tudunk jobban segíteni.
Lehet attól is "foltos", hogy a géped egyéb paraméterei nem tudják a kártyát meghajtani, bár, akkor az minden játékban látható lenne, ahol vannak sötét részek.A miért nem teljes méretű kérdésre esetleg próbáld meg az adott játék indítóikonjának a tulajdonságait megnézni, hátha módosítható az indítás, hogy teljes méretű legyen.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
BerGeri
tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja van meg az MSI GTX 660 Gaming 2GB VGA-m. Írnék róla pár tapasztalatot.
- Csendes, és nagyon hűvös. Nagyon jó ez a hűtés rajta. Max terhelésnél OC-vel- sem ment 63 fok fölé.
- Minden játékot szépen visz alap OC beállítások mellett Full HD-ben (Crysis 3 és Assassin Creed 4 élsimítások nélkül).
- Tuningolhatóság: OC beállítások mellett kipróbáltam meddig megy. +110Mhz Core, +60Mhz Memory, ventillátor 40%-on, alapfesz. Ennyin maradt stabil. E fölött már kidobált asztalra. Feszültségemelést nem akarok csinálni, elég ha alap OC-n megy a kártya.
Maxium Core clock: 1143Mhz - Boost clock 1208Mhz
Maximum Memory Clock: Ezt megnézem, pontos adatra nem emlékszem (munkahelyen vagyok)Szóval én meg vagyok elégedve a kártyával, tekintettel arra, hogy a hozzá tartozó vga kupont eladtam 6k-ért, így lényegében 41.000FT ba került kiszállítással.
-
BerGeri
tag
Futattam egy 3DMark 11 benchmark tesztet. Meglepődve tapasztaltam, hogy a GPU Score 5055 pont lett (nem extrém beállításokon). Ezt kicsit keveslem ahhozl képest, hogy máshol 6800 körül láttam. A gép összpontszáma 4680 körül van. Nem kevés ez a pontszám ennél a kártyánál? Tudom baromság ezeket az értékeket nézni, csak kíváncsiság.
-
-
taknyí
senior tag
-
BerGeri
tag
Én saját tapasztalatokból indulok ki Assassin Creed 4- ben játszható sebességgel tudok játszani (csak élsimítás van SMAA) a többi max full Hd-ben. Itt ahogy néztem a mérőprogikat és lehet nekik hinni, akkor e szerint GPU load 99%, a proci pedig 30-50-80% - on ment. Ezért érdekes ez az egész.
-
csabika0001
senior tag
válasz csabika0001 #7887 üzenetére
Hoppá meg is van sztem az a gond hogy az egyik VGA kábelen van bekötve.
-
BerGeri
tag
csináltam pár tesztet. Sokat nem jelentett a tuning. Megosztom amiket kaptam Valley Benchmarkkal.
Beállítások:
Felbontás: 1920*1080
DirectX11
Preset: Custom
Quality: UltraAlap OC beállítások mellett:
Átlag Fps: 48,3
Pontszám: 2021
Min-max: 20,2-92,7Alap OC + OC (Core +20Mhz, Memory +70Mhz - itt nem dobott ki)
Átlag FPS: 49,9
Pontszám: 2090
Min-Max: 20,3-95,5Fan Speed-et 40%-ra húztam, így 65C-ra ment fel a hőmérséklet.
Ez milyen eredmény?
[ Szerkesztve ]
-
BerGeri
tag
Rendben, úgyis megírom a tapasztalataim. De most kipróbáltam ,hogy húztam még a procin 200Mhz-et, és máris jobb eredményt kaptam, úgyhogy most már biztos, hogy korlátozza a proci a VGA-t, csak továbbra se értem, hogy AC4-ben hogy volt GPU load 99% .
Pontszám: 2130
-
Faterkam
addikt
válasz BerGeri #7892 üzenetére
Valley legjobb eredményem alapon Extreme hd beállításon!
-
BerGeri
tag
Nos, Extreme HD beállításokon a következőt kaptam:
Quad Core Q9450 3200Mhz
MSI GTX660 OC+OC (Core +60Mhz, Memory + 100Mhz)Pontszám: 1350
Átlagos FPS: 32,3
GPU Temperature Max 66C fok[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz BerGeri #7894 üzenetére
Nálam Unigine alap, tuning +90 clock +400 mem.
Konfigom adatlapomon.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Vga vásárlás előtt állok és megkérdezném itt is a gondom. Radeon 7850 2GB és GTX 660 között gondolkodok.
Jelenleg a legfontosabb hogy a gtx 660 -nál is jelenkezik csíkozódás ha DVI - Dsub átalakítóval van használva, mint az 7850 radeon esetében ???
Tehát aki így használja tapasztalt olyat hogy csíkoz????Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest