- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Zelda preview beszámolók jönnek állítólag 26-án. [link]
Live-Die-Respawn
-
hadam98
senior tag
Kezdenek lejjebb menni a Lite árak? Már van ahol 80 ezer körül lehet kapni. Egyébként mi az oka annak, hogy ilyen drága lett? Ráadásul azt se értem például GamePark miért nem árulja őket mikor ott volt többféle is Készlet hiány van?
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz hadam98 #49452 üzenetére
Kevesebb a rezsi, az utóbbi időben erősebb lett a forint és csökkent az üzemanyag ára. Plusz valószínű a kereslet sem olyan nagy rá. Így kompenzál a piac.
Az emelkedést gondolom nem kell magyarázni. Mondjuk 100 ezerért Switch Lite akkor is durva, ha amúgy van indok rá. Nem hiszem, hogy kapkodtak érte.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
cactuar
aktív tag
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - You Can Do What?!
Van pár másodpercnyi új jelenet benne.
-
penge111
addikt
Sziasztok! 4k 65" Tv-m van, mit érdemes vagy kell állítani, hogy jobb minőségű legyen a kép? Pár játékot néztem, mind zajosnak tűnt, a Zelda valami nagyon csúnya, youtube videókat néztem tv-n futatottakat, azok sokkal szebbek. Ezért úgy gondolom nálam a bibi, tisztába vagyok a switch képességeivel, de tuti nem ennyi
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Sordoran
addikt
válasz penge111 #49459 üzenetére
Amennyiben leírod pontos típusát, hátha tud valaki segíteni akinek olyan márkájú készüléke van. Általában játékkonzoloknál a játékmód a legjobb, de lehet más beállítás még egyes márkáknál ami javíthat rajta.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
penge111
addikt
TCL C715
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Parson
addikt
válasz Shade45 #49465 üzenetére
Ha jót akarnak maguknak, márpedig azt akarnak, akkor tudtában vannak az FPS fogalmával és annak minimum szintjének szükségességével Nintendo-éknál is. Tény, hogy a BoTW-ben is vannak finom FPS esések, de valszeg csak annyira, hogy az még az elfogadható kategóriába / toleránciába esett és azért jöttek ki vele úgy, ahogy. Bizzunk benne, hogy ezzen a türésen nem lazitottak jobban.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
30z.Samu
félisten
Megnéztem egy negyed órás videót az új Zeldáról. Nekem valahol olyan érzésem volt, mint a No Man's Sky-nál vagy a Cyberpunk-nál. Kiadtak egy játékot és az után folyamatosan adtak ki frissítéseket több évig. Na most kicsit ez is ilyen Nálam. Alapvetően olyan, mint a Botw, grafika, mechanika Ctrl-C + Ctrl-V, de még a hangok is. Kapott pár új enemy-t, lehet dolgokat craft-olni, finomítottak pár dolgon és ennyi. Úgy is tudnék fogalmazni hogy kapott egy jókora Dlc-t az előd vagy Apple-ösen fogalmazva ez a Botw S. Egy ráncfelvarrott cucc, ami félreértés ne essék, nem gond, csak én valahogy nem tudok egy teljesen új nátékként tekinteni rá.
Sic Parvis Magna
-
MODERÁTOR
válasz 30z.Samu #49474 üzenetére
A No Man's Sky/C2077-t már teljes egészében ismere(hete)d, ez meg egy negyed órás videó - nem összevethető szerintem. Ettől még igazad is lehet akár. (Majd Andris örökre bannel a szent Zelda megsértéséért, muhahaha - na jó nem, ő igazságos, max. 1 hónappal megúszhatod
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Parson
addikt
Szvsz fölösleges egy-két röpke videócska alapján pálcát törni az új játék felett... biztos jönnek majd komplett összehasonlitások (max zanzásítva hogy ne legyen spoiler), azután okosabbak leszünk, és ráérünk akkor filózni, h mit miért...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Az NMS-t kiadták úgy ahogy bebukott majd több év alatt egy nagyon jó játékká kalapálták nem igazán korrekt a shame Nem, hogy jóvá tették azt a shit stormot amit kreáltak de több is mára a játék mint anno ígérték... és még mindig fejlesztik, ingyen. Ha valakiről példát lehet venni, hogy miképp kell valamit helyre rántani a kukaszéléről akkor az a Hello Games és az NMS.
edit.: nem épp ezt azt reskineztek benne és kapott 1-2 új ellenfelet az évek alatt, a mechanika 99,99%-át overhaulolták és felhúzták újra miközben bővítették nem is gyengén mindezt úgy, hogy a prevgen konzolokat leszámítva nem igen volt érezhető a motorháztető alatti változás a gépigényen miközben vizuálisan is kapott egy frissítést.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szuzyy
csendes tag
Sziasztok,
A fiamnak tervezek nintendo switch-et vásárolni az ár miatt használtan.
Tudnátok kérlek segíteni mire kell odafigyelni, milyet vegyek/ne vegyek. Típushibák?
Illetve van amit úgy hirdetnek, hogy moddolt és "online"-ra is jó. Az mire jó?
Egy másikat meg úgy hirdetnek, hogy korlátlan játékletöltés van hozzá, ilyen van tényleg?
Köszönöm előre is és bocs a béna kérdésekért. -
tag
válasz szuzyy #49481 üzenetére
Igen a moddolt gépeket érdemes hanyagolni inkább
Ráadásul rátesznek 40-45.000 Ft-ot az eredeti árra…Az itt hirdetett moddolt gépek 95%-ka V1-es verzió.
(Nintendo Switch V1–> A legelső kiadású Switch jóval gyengébb akksival mint a V2 vagy a Switch Lite)
Amúgy 120 körül adnak egy moddolt V1-et, ami meg nem moddolt annak 75-80 körül van az ára…Jobban jársz ha megveszel egy “Tiszta” gépet a fiadnak és mellé 3-4 kártyás játékot amit cserélgettek egy konzolboltban minimális ráfizetéssel.
Szóval akkor:
V1-es Switchet nem ajánlom. Amúgyse volt erős akksija de amik már használtak azok méggyengébbek… A kijelző(ha nincs rajta üvegfólia) akkor erősen karcolódik amikor a dokkba helyezed.Amit tudok ajánlani:
Switch Lite(50 körül már van használtan). Viszont ez TV-re nem köthető!Vagy V2-es Switch! Ez TV-re köthető, 80 körül már szép példányokat ki lehet fogni
OLED-et nem írom mert mondtad az ár fontos és 100 alatt még nem lehet kifogni.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
cactuar
aktív tag
As highlighted by Nintendo World Report, this build of Tears of the Kingdom ran at 30fps with a resolution of 1600 x 900 (900p) in docked mode. It was also mentioned how the game was "consistently" running at this frame rate in most cases, but there were drops during more heated moments.
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #49488 üzenetére
A negyed órás videóban amit tegnap néztem, ott ahol kicsit több enemy és objektum volt, ott azért láthatóan nem volt meg a 30fps. De mint a minap írtam, talán még kicsit reszelnek rajta, vagy én vagyok túl optimista.
Sic Parvis Magna
-
-
ldave
félisten
Én a BotW-ot WiiU-n játszottam, az még a Switch-es változatnál is gyengébb teljesítménnyel futott, mégis imádtam minden pillanatát.
A Slime draws near! Command?
-
tomsolo
addikt
Lehet PCn is 4k-n 60fps-el
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
hadam98
senior tag
Szerintetek mikor mutatják be a legújabb Nintendo konzolt? Tekintve, hogy ilyen régi a switch és van egy új zelda sok oldalon olvasom idén bejelentik. Venni kellene még egyet de ha ilyen hamar jön új akkor felesleges. Az amd is milyen komoly mobil cuccokat mutatott be ami teljesen jó alap lenne a következő konzolba.
-
Norb79
őstag
válasz hadam98 #49495 üzenetére
Ezek a cikkek 2019 óta vannak netszerte, annyit szoktak benne variálni, hogy átírják a dátumot, meg hogy Switch pro vagy switch2 lesz az új gép és az új nvidia tegra chip miatt indokolt, hogy most már tényleg, vagy az új AMD chip miatt.
Tenyérjóslás komolyabb sport, mint ezt találgatni. -
hombre[EU]
veterán
válasz hadam98 #49495 üzenetére
gondolkozzunk logikusan. idén már nem jön új gép, május van és nincs bejelentve...nem is lesz a zelda miatt, mert akkor mindenki kivár és nem veszi meg switchre. leghamarabb jövō évben,tavasszal lehet a bejelentés és leghamarabb 24 ōsszel a launch. szerintem minimum 1.5év, de lehet az 2 vagy annál több is.
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #49498 üzenetére
Nekem is van egy sanda gyanúm, hogy Zeldával kezdik és Zeldával zárják ezt a generációt.
Sic Parvis Magna
-
Parson
addikt
válasz 30z.Samu #49499 üzenetére
Jobban belegondolva az is elöfordulhat, hogy ez a Zelda ToTK elbukdácsol még ezen a Switchen, de igazán ütösen egy következö verziójú hardware-en fog csak müködni még nagyobb felbontás támogatásával ha tv-re van kötve, és smoothabb Framerate-tel... de én spec annak örülnék ha csak minél késöbb jönne ki egy új HW. Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest