Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz mAtech #24592 üzenetére

    Én még mindig nem értem, miért szempont milyen nehéz tologatni. Miért akarod tologatni? Ha épp csak a sarokig kell, akkor nettóban ugyanolyan fárasztó lesz a 190 kg motor mint a 210. Ha meg a világ végén rohadsz le akkor tökmind1 hány kiló, úgyse tolod el sehova, hivni kell trailert. Én újpesten rohadtam le, 5 km volt a következő benzinkút. Kis 50-es, csak 90 kg, de az életemet is utáltam mire a 40 fokban odáig elértem. Az meg, hogy mennyire agilis meg nem csak súly függvénye.

    (#24591) hegyvarig

    Pesten nem, de vonzáskörzetbe Ecseren igen. Én 2 év b*szakodás után jutottam el hozzá, úgy összerakta a motort hogy sirhatnékom van. Fullra szétszedte, de darabokra, beleszerelt egy általam vitt hengerszettet, nem volt jó, legyártatott egy egyedi tömitést és azzal összeszerelte a motort, első féket cserélte, féktisztitó, olajcsere, hűtőfolyadék feltöltés, kicserélte a dudát, megjavitotta a kilóméterórát, megjavitotta az ülést (Nem maradt úgy ha felhajtottad, ráesett a fejedre), az összes hiányzó csavart/patentet az idomokon pótolta, vásárlás óta hajlamos a lefulladásra a motor ha piros lámpához gurulok, az eladótól kezdve 2 szerelő mondta, hogy "ez ilyen", ő megcsinálta, részletesen elmesélte/magyarázta mi az ami cserélendő/javitandó lesz hamarosan. Eljött a működésképtelen motorért II. kerületbe, javitások után elvitte leműszakiztatta, lehetett utalni neki, számlát adott, mikor elvittem a motort este 8kor felhivott, hogy minden rendben van e a motorral, rendben hazaértem e. 72 ezret fizettem.

    Más:

    Amúgy az milyen, hogy hengerfejesen javitotta az előző szerelő a motort, 150 ezret hagytam ott, utána folyt a hűtőviz , nem vállalt érte felelősséget. Mostani megcsinálta, elhozom a motort, kérdezi: Te, azt tudod, hogy nincs termosztát a motorodban? Ezért megy a szivató mint a hülye, az egész hűtőkört végignyomja. Ok. Vegyünk termosztátot...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák