Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz SztiviVander #84500 üzenetére

    Egyben válaszolok, hátha kevésbé zavaró:

    Ha B1-en van a PCC, akkor a többi sávot még jobban kell látnia. Üresjáratban (amikor nem forgalmaz a teló) akkor a CA lebont, de forgalom mellett ha a teló B1-en PCC-zik, akkor az összes többi sávot (B3, B20) is össze kell tudnia fogni. Ha nem ez törétnik, akkor gyanús a telefon...

    "Dozsa gy allomas"

    Én ugyanitt három hete 112/46-ot mértem, a sávok stimmelnek.

    "Deakon tenyleg jo, bar ott meg erosen a feltoltes karara van balanszolva"

    Nincs ilyen hogy "balanszollás", az összes sáv FDD, tehát külön fel és letöltési sávrész van, ezeket nem lehet balanszolni. Az átviteltechnika szintén szimmetrikus. Ilyen gyatra feltöltést még lejtaknában sem mértem soha, a peronon végképp nem.

    "De kalvinon mar megint lassabb"

    Kálvinon nem jártam elég régóta, a metrók találkozásához a sebességnek nincs köze, végig B1+20-at látunk az összes mérésnél, ez összevág azzal amit én is láttam.

    Összessgében nekem ezek a sebességek elég gyanúsak, leginkább a kriminális feltöltés árulkodik: még ha a letöltés kicsit lassul is de a feltöltés 8-9megabitje az mutatja, hogy valami nem kerek. Én megpróbálnám valami másik telóval, lehetőleg ne Samsung-gal, mert az európai modellekbe a saját szar Exynos modemjüket rakják. QCA vagy MTK rádióval kéne kipróbálni, persze ha van :)

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák