Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz Rick4 #18469 üzenetére

    Már ne haragudj, de eddig semmi mást nem láttunk tőled, csak azt, hogy leírod, hogy Neked aztán tonnányi, és országos tuti mérési adataid vannak mindhárom szolgáltató hálózatáról. Ez is csak szöveg, és nem tény, ha már te a tényekről szeretnél beszélni.

    Két településről beszéltem, ami nem négyzetméternyi terület, de akkor hozzáteszem, hogy ne négyzetméterekről beszéljünk, hogy a megye másik végében dolgozom, és mind ott, mind menet közben mindenhol elérhető a voda 900Mhz-es HSDPA hálózata. Fél évvel ezelőtt telenor-os voltam, nagyon nem ez volt a helyzet náluk, de a te kedvedért most itthon ülve beletettem a telenor-os sim kártyát a telefonomba, és továbbra sincs EDGE-nél nagyobb sebességű hálózat. De ha tények kellenek, akkor tessék, ezt mértem most a Vodánál a tavaly májusi GPRS-el szemben:

    Telenort nem tudok mérni most, mert azon a sim-en nincs net, de értelme se nagyon volna, mikor csak EDGE van..
    A családban pedig van egy T-Mobile is, és nála sem jobb a helyzet.

    Azt pedig én nem állítom, hogy országosan a Vodafone volna a legjobb. Azt viszont tudom, hogy a másik kettőt sem kell dicsőíteni, mert ők is tudnak nagyokat mondani bőven. Remélem nem kell bemutatni.

    Ha pedig arról beszélünk, hogy ki fejleszt, vagy ki sem, akkor egyértelműen mondhatjuk, hogy a Voda márpedig fejlesztett. És nem egy zsebkendőnyi terület miatt mondom, hanem egy megyét megvizsgálva, ami már önmagában is fejlesztés, akár hogy is nézzük. De azt meg erősen kétlem, hogy direkt az én kedvemért pont azokon a helyeken hajtották volna csak végre ezt, a hol én járok. Persze, nyilván, vannak olyan helyek is, ahol nem lett jobb..

    Ettől függetlenül persze, használja mindenki azt, ami neki a jobb, nem is mondtam az ellenkezőjét, de attól a tény, az tény, hogy elég rendesen fejlesztettek az elmúlt évben.

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák