Hirdetés
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz old gray #17179 üzenetére
Ezt mondtam én is.
Nem az xp nem szereti a 4 gigát. Vistából is van olyan ami nem. 32 bites a 2003 szerver is mégis kezeli. Bill papa tudná ezt megmondani mit miért.Azt, hogy xp vagy vista alatt lehet tuningolni jobban a ramokat nem tudom. De egy biztos a 800-s ramok jobban húzhatóak mint az 1066-k (általában). Ugye 800 kingmaxok is sokszor mentek 1000 környékén is. Meg az is biztos (általában) hogy a 2x1 kivitel kedvezőbb a 2x2-l szemben.
toldy: jó az aram. Viszont laphoz vegyél ramot. Nézd meg milyen ramokkal kompatibilis a gyártó oldalán, ill itt a lapod totyikjában.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD FX
- Büszke apukák és anyukák topikja
- SörcsaPH!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ADATA AM1P24HC4R1-BUNS 2x4GB 1Rx8 PC4-2400T-SA0-11 DDR4 2400 CL17 1.2V
- G.SKILL FlareX 2x8GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Eladó új bontatlan 16GB-s Kingmax ramok
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest