Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz fanti #31396 üzenetére

    Egyetértek.
    Két darab Kingston V300-at használok 3-3 éve kb. Az egyik a notiban van, ami aztán kap hideget-meleget. 100%-os kondíciónak örvendenek, és sosem volt velük gond.

    A vázaimban Kingston, Silicium Power, Adata és Sandisk kártyákat használok. Az SP viccelt egyszer meg, de akkor én voltam a ludas, mert a PC-ben formáztam a váz helyett. Akkor is le tudtam róla menteni a képeket egy segédprogrammal. Újraformáztam a vázban, és azóta semmi baja.

    Nem tartom kizártnak, hogy voltak a Kingstonnak szar szériái, de ezzel nincs egyedül. Mindegyik gyártónak volt, van, lesz ilyen az élete során. Konkrétan nem lehet úgy merevlemezt ajánlani, hogy fél évnél régebbiek az értesüléseid, mert folyamatosan változik, hogy éppen ki gyárt szériahibás ipari hulladékot.

    (#31390) Colonel993
    Nem feltétlenül igaz, hogy az olcsó obiknál számolni kell ilyennel. Pontosítanám arra, hogy MINDEN árfekvésű objektívnél ez van. Nikkor 50 f1.4...kettőből kettő 20-as korrekció felett fókuszált félre, mentek is vissza kalibrálásra, ráadásul az egyik még ebből is duplázott. Sigma 50 1.4 art-ból az egyik fórumtársnak a 6. lett jó. Most tesztelem az új Tamron 45 1.8 VC USD-t. Frontos, mint állat. És még sorolhatnám. Márpedig ez utóbbiak negyed millás optikák.

    Kellő odafigyeléssel ezek kiküszöbölhetők. Szépen a vásárlás helyén felpattintod a vázra, és lősz pár tesztképet. Nem kell semmi extra tesztábra meg laptop. Belenagyítás után lehet látni, hogy jó, kis korrekcióval jó lesz, vagy kuka. Ez árfekvéstől függetlenül így van. Sőt! Azt vettem észre, hogy pont a prémium kategóriás üvegeknél foglalkoznak ezzel kevesebbet a gyártók, mert gondolom azt feltételezik, hogy aki ilyet vesz, ott már van fine tune a vázon, vagy dokkoló a usernek.
    Tamron 17-50 f2.8, Tamorn 70-300 VC USD, NIkkor 50 1.8D, Nikkor 35 1.8G halálpontos volt mind, és ezek teljesen common üvegek.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák