Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LZs?! #47011 üzenetére

    Dual proci részhez:
    Játékokra amiket leírtál inkább nagy órajel kell mint rengeteg mag. X5677, x5687 ajánlott dualba. Nekem Lenovo D20 van dual rendszernek és pont most cserélem le az X5675-ösöket x5687-esekre mert nem használom ki csak állnak üresen a magok. Én 1070Ti-vel használom, nincs panaszom de nem játszok új játékokkal.
    Skyrim ha szétmoddolod akkor esetleg kicsit megizzasztja a gépet, GTA5 szintén. Alapon modok nélkül száguld mind a kettő.
    Profibb képszerkesztők támogatják a sok magot, és a sok ramot ami ennél a gépnél nagyon nagy előny hiszen filléres tétel megtölteni rammal. (ECC REG támogatott!) Viszont itt normális működéshez 6db ram kell legalább. Azt viszont meg kell nézni hogy a ramoknak is legyen hűtésük, nálam a 16gb-os modulok hűtés nélkül instabilak.
    Érdekes rendszer az biztos. Ha a képszerkesztő kihasználja akkor mehetnek bele 6 magosak is, ekkor 12 maggal egész kellemes teljesítménye lesz!

    Fujitsu M470-2
    Ez egy X58-as chipsetes cucc, w36xx, x56xx procik is mehetnek bele.
    Xeon W3530 nem éppen erőgép. Korábban volt leírva unlockos W36xx szériából proci, na hát azzal felhúzva egy erőmű lenne. Elméletileg windows alól is lehet szórzót állítani de workstationál kissé macerás ha bios is beleszól. De munkára nyilván nem biztos hogy tuningolni akarsz.
    Gép nagy hátránya hogy ecc ddr3 ram kell bele, nem pedig az olcsó reg-es. Azt ki lehet próbálni hogy sima nem ecc-vel megy-e, mert nekem van pár gépem ami vegyesbe eszik mindent.

    Videókártyával úgy vagyok hogy nekem vegyesen van AMD és Nvidia is, tökmindegy. Nyugodtan rakhatod bele a kiszemelt kártyákat, de inkább egy 3ghz+ procival.
    A quadro 1800-as teljesítményben játékok alatt kb 9600Gt szint, félretenném tartaléknak.
    Nálam van egy Tesla M2090 6gb is, meg pár quadro, de pont nem jó semmire amit én használok.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák