Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz priti #20371 üzenetére

    Más net a környéken nincs, az "ingyen" bekötés UPC-nél 100k lenne. :Y (Nem hozzák le kábelről, ami itt van a ház mellett a szomszédban), végig kéne ásni az egész kertet. Sajnos ami nekem kéne, azt max. Olaszországban v. Japánban lehetne beszerezni. Amúgy BP-n járva sikerült egyszer egy "digitálisan javított" CD-t beszereznem régi számokkal, hát, köze nem volt az eredetihez, teljesen torz volt a hangzása. Szóval ez marketingnek jó lehet azok számára, akik nem hallották az eredetit pl. bakelitről, de valójában gagyi. Zajszűrést és egyebeket hangszerkesztővel én is meg tudom csinálni.
    Errefelé filmeket sem nagyon lehet beszerezni DVD-n (csak az újabb szarokat), HD minőségben meg még egy jó filmet sem láttam, mert csak a mai vackokat adják ki azon. Mint a játékoknál: hiper-szuper tech, élvezeti érték meg kb. 0, ahogy pl. az Avatar-ban is mindent előre lehetett tudni, ergo dögunalmas volt az egész film. Tény, hogy a videokazi nem a legjobb minőség, de a nincsnél még mindig jobb. :)

    viktor82: Sajna az OCZ Platinumok 1600-on már megkövetelik az 1.65V-ot. Ha csak QPI-t emel az ember, akkor meg könnyedén "visszaosztódhatnak" a RAM-ok, pl. nálam volt, hogy csak 1333-on mentek.

    DigitXT: Az én procimnak 1.28V kell a 4GHz-hez HT ON, Off elég 1.265V is.

    AirBooms: Nem jellemző. Nézd meg az 1. hsz-ban a táblázatomat, van ott magasabb uncore-ral is 4GHz, főleg ASUS-ban, ASRock BCLK-tól függően 3400-3600MHz. De 3200MHz-cel sem lesz sokkal lassabb a rendszer.

    BMW001: 3800-3900MHz uncore ASUS-ban sztem biztosított.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák