Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Zájec #14542 üzenetére

    Kár, hogy a Platinumok 1618-nál feladják a próbálkozást. De ha tudsz egy beállítást, amellyel hajlandóak elindulni, és stabilak is 1700 felett, ne tartsd vissza!

    Van fent x64 W7, nincs vele semmi gond. 32 bitest meg nem teszek föl XP-nél rosszabbat (értsd: újabb), mert azok itt-ott beszólogatnak a lapozófájl hiánya miatt, ezt meg nem komálom. De ha kell, akkor most sokadszor is elmondom neked, hogy csak 32 bites xp-n működik a modemem, így most ennek hajtogatásáért is szólhatsz... :)

    Kutyütő, eszed tokja. :P (Még jó, hogy odatetted a szmájlít.) Nem reklámozom, csak leírtam, mit tud. Ha ez a GB-ok mellett reklámnak tűnik, arról nem én tehetek, és nem is az ASRock... :P Nyilván valami menő Kingmax RAM-mal ez is jobb lenne. :DDD

    Baszki, nem én írtam, hogy több más lapnál gond a 210bclk, hanem Keldor papa. :N ("220MHz BCLK-t nézz, mondjuk 18-as szorzóval. Itt most a BCLK lenne a lényeg, nem a proci órajele. :P A Gigabyte és a legtöbb Asus 210 BCLK-t tud stabilan") Az ő szemére hányj, ha problémád van az infóval. Ha unod, hogy jó az ASRock (és sehol nem állítottam, hogy mások rosszak, legföljebb hivatkoztam az itt olvasott infókra), akkor javaslom, hogy egy ideig próbálj meg a magyar nyelv helyesírásának, ha nem is a rejtelmeivel, de legalább az alapjaival foglalkozni. :P Mielőtt más is betolyna.

    ADAM1337: 200 alattról meg szó sem volt. :(

    Dare2Live: Hát az éppen nem volt meg, jól belőttem, nem? :D Z600 alatt esélye sem lenne a procinak kihúzni magát a munka alól, bármilyen indokkal.

    ImI87: Nem ezzel szereztem rangot, lényegében nem is érdekel. A meggyőződésemet sosem erőltettem senkire (ráadásul semmit nem mondtam el többször, mint azok a saját tapasztalatikat, akik ennek hajtogatását önmagukon nem veszik már észre, csak intelligensebb létformák azt nem veszik másokra erőltetésnek), mások frusztrálsága pedig a legkevésbé sem érdekel. Főleg olyanok véleménye, akik vagy el sem olvassák, vagy szimplán nem értik, amit írok, ill. meg sem nézik az előzményeit. Pl. Keldor papának miért nem okoskodatok, amikor megírta ezt a 210bclk-s dolgot? Ugye, mennyire nevetséges? :N

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák