Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Dare2Live #13943 üzenetére

    20x200-at nem próbáltad? Tudom, hogy sokak szerint gáz a 20X, de nálam nem volt vele probléma. Az a 95°C nagyon durva, csodálom, hogy nem kapcsol le a proci. Jó lenne RealTemp-et futtatnod, abban beállíthatod, hogy 85°C-nál szakítsa meg a tesztet. Ezek szerint a Big Typhoon-nak is csak a neve nagy? :F
    Amikor én vettem a RAM-ot, az 1800-asak sokkal drágábbak voltak, ill. ami olcsóbb volt közülük, az nem volt tri-kitben.
    Én csak HT-vel használom a cuccot, ha már van, még a Dirt-öt is kukáztam. Teszteltem anélkül, de nem úgy láttam, hogy kevésbé melegedne a proci.

    Zájec: Direkt neked linkeltem be Linx tesztet, asszem tegnapelőtt, bár az meg 1618MHz miatt már CL8-ban ment. De majd ránézek egy alap órajeles tesztre is, ha lesz időm. Mindenesetre ezen az alap, és ASUS-on az alap és a 4GHz is stabil volt 1600MHz CL7-ben. Tegnap egészen éjfélig játszottam.

    CSorBA: De most az tuning, vagy alap, vagy micsoda? Mert önmagában az 1.168V sok. Küldesz majd valami beállításokat az 1866-os RAM-okhoz?

    BR4D: Ezért jobb a Linx, hamarabb kidobja a hibát, nem 2 óra után. Én nyomattam még ASUS-on másfél órás Linx tesztet, ugyanúgy nem hibázott, mint a fél órás.

    Qru: Gyárilag 7-7-7@1.65V van ráírva, ergo meg lehet próbálni gariztatni, vagy 7-7-7+minden más auto beállításokkal tesztelni. Sajna, ha a lapod QVL-jében eleve nincs benne, nagy az esély rá, hogy betesztelik egy QVL lapban, és jó lesz. Nem nézted még másikban? QPI-t 1.48-on? Mert ASRock annyit ad neki, igaz, csak tuninghoz kell. A 7-7-7-20-59-8-4-4-4-16 CR1-et próbáld ki. Azt hogy a sor 2. felében mi micsoda, nézd meg a táblázatomban.

    Bővítettem a táblázatot CPU és core VID-ekkel, mert tudom, hogy van, akit az is érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák