Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Sárpac #13806 üzenetére

    És hány fokon? :F Csak mert Mugen 2 nem passzív üzemre lett kitalálva. Z600 igen, de azt nem hinném, hogy 80°C alatt vinné a 3.8-at, bár kis fesszel elképzelhető.

    CSorBA: VTT-nek auto 1.480V-ot ad a lap, és tuninggal nem feltétlenül fog menni lejjebb, alapon elképzelhető az 1.2V, kis tuninggal 1.340, esetleg 1.410 belefér. Az időzítés jobb lenne 1T-n, és amúgy is lassúcskának néznek ki, persze sok jelentőségük nincs.

    SzlobiG: Hát ez az ASRock-ot nem zavarja, még csak nem is sárga, ha biosban állítod. A RAM-ok sem sárgulnak 1.669V-on sem, nálam valamiért csak ott maxistabilak alap órajelen, érdekes módon 3.4GHz-en elég nekik 1.639V.

    Qru: 1.2V, mint említettem. Eléggé szórnak ezek a lapok default és veszélyes beállítások terén, ahogy elnézem. Pl. nálunk nem kap a proci 1.3V-ot auto-n, csak 1.25-öt. En. tak. beállításokkal ráadásul 0.928V-ra veszi le.

    Én W7 alatt (kis okos) észrevettem vmit: nem feltétlenül a rendszer instabil egy fullos Lynx v. Prime alatt, hanem az a gond, hogy az általuk lefoglalt memóriába belenyúl valami más a windows-ból, és máris ott a hiba. IBT okosabb, és ezért lehet az is, hogy egy 0.5.9.es Lynx stabil ott, ahol a 0.6.x nem. Szóval sztem nem feltétlenül a rendszer rossz, és nem feltétlenül a "nincs stabil tuning" következtetés a helytálló. Én mindenesetre néztem IBT stabil, de Lynx nem beállításokkal maxi rendszerterhelést sok programmal, napok alatt sem volt semmi probléma.

    Ránézésre ez a Xigmatek is egy 212+ :U Ráadásul drágább a Mugen 2-nél és a Z600-nál.

    Egyébként valaki próbálta a Hot CPU Tester Pro-t? Tegnap elindítottam 17.11-kor, de azt írta ki, hogy a várható vége 23.41, szóval inkább lekapcsoltam, de ez elég szépen és maxon terhel mindent, ráadásul azt is jelzi, éppen mit csinál, így sokkal könnyebb a hibaforrást beazonosítani.

    Osiris: Gondolj arra, hogy a szabvány 1066, és 1688-ra tudtad tuningolni a RAM-jaidat, Egy gyorsabb RAM-mal csak a garantált tuningot veszed meg.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák