Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • YanezTTrain

    tag

    válasz Quasi_modo #4061 üzenetére

    Egy régi, talán még Mamos, vagy Vero átjáró, kicsit hiányos. Lesz beszerezve egy másik és a kettőből szeretnék egy olyat építeni ami a teljes állomás fölött át vezet. Kicsit disznóól van még az asztalon, szabad időben csinálgatom. Most már azért jobb a helyzet, a nehezén túl vagyok. A terepfüvezés ágyazat építés, már látványosabb, mint a bordaragasztás, gipszelés, stb. A tervek szerint április végére már pofásabb lesz az asztal. Addigra megérkeznek az emeletes wieselek is és lehet egy filmet csinálni az asztalról, milyen amikor mozog.

    Az alsó egyenáramos pályán a Rajna Kincse és egy City Shuttle fog közlekedni térközbiztosítással, a felső Marklin külső körön az egyik irányban Orient expressz egy része egyelőre egy BR23-al vontatva, amíg nem szerzek valami brutálisabb gőzmozdonyt. A másik irányban egy vegyes tehervonat, hűtő és konténer kocsikból összeállítva. Ez a két szerelvény egymást vezérli, felváltva közlekednek.
    A belső körben pedig egy szép nagy és színes amerikai szerelvény, a jó öreg de nagyon jó műszaki állapotú F7-esemmel vonszolva. Ehhez a szerelvényhez is kell még néhány kocsi, lehetőség szerint piros és zöld színűek. Kék és sárga illetve egy piros kocsi van eddig.

    Mivel ez kiállítási asztalnak készül ezért ilyen színes az összetétel. Megfigyeltem, minél tarkább a szerelvény, annál inkább vonzza a szemeket. Egy sima barna teherkocsikból összeállított szerelvényt van hogy észre sem vesznek az emberek.

    A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Új hozzászólás Aktív témák