- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
"Te kvázi lebeszélted a manuális expóról a gyereket, mondván semmi értelme (sarkítottam)"
Jahh, sarkítottál. Ez azt jelenti, hogy valami tökmást adtál most a számba, mint amit mondtam, de hát ezt hívjuk sarkításnak. Nem azt mondtam, hogy semmi értelme, azt mondtam, hogy bizonyos speciális eseteket kivéve semmi értelme. Van némi különbség Nézd, én azért remélem, hogy a legtöbb ember, aki olvassa a hsz-emiet
1, végigolvassa
2, értelmezi őket
és akkor kapásból nem szűr le olyat, hogy felesleges az M mód, hanem azt szűri le, hogy milyen esetekben van értelme, és milyen esetekben nincs, milyen esetekben lehet mást használni jobb hatékonysággal."Mostmár az M mód használata is sznobizmus?"
Bocs, de ezt nem ellentmondásnak véltem/vélem, csupán felesleges, offenszív tölteléknek a hsz-edben. Azt sem érzem, hogy bármennyire ellentmondott volna nekem, amit írtál, lsd: a fenti hsz-em.
Igen, a zöld gomb az egyik legnépszerűbb kezdet, az M meg a másik. Én így tapasztaltam, persze nem túl hatalmas a minta, amiből ezt a statisztikát leszűrtem, de azért úgy gondolom ennyi is mutat valamit. Na meg ő is azt akarta, és aligha hiszem, hogy úgy, hogy tudatában lett volna, mikor is érdemes használni. Nem hiszem, hogy ilyenkor rossz dolog lenne erre felhívni a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kupon kunyeráló
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest