- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Dottore #12702 üzenetére
Kövezzetek meg, de már "megvettem" a C250-et, új 1 év garancia, nem hinném hogy nem érte volna meg, mert azért 1 használt, gari nélküli lejátszóért adjak inkább 5 vagy 6.000-et, mintsem 8.650-et 1 garanciásért, nehogy már rosszabb legyen mint az a Grundig minőségben (kipróbálom és ha nem jó akkor állok a 8 napommal)
-
Tim82
félisten
Igen, akkor szép a dolog, amikor éppen a garancia lejárta után hal meg a kimenet. (A C250-em elődjével, a C240-nel pontosan így történt.)
Egyébként dizájnos kis lejátszó, kompakt méretben, 15 óra körüli üzemidővel, ha nem vagy nagyigényű zenei minőség terén, akkor megteszi (és a noname lejátszókhoz képest kifejezetten jó cucc).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
Ha meg a hangminősége nem jó, akkor még mindig van a tarsolyban 1 Ipod Shuffle (arra azt mondom nem rossz a kütyü, szép hangja van nekem legalábbis, AVON-os ajándék), csak használatban van, és ahelyett ez megteszi (ahol használják az üzemidő számít legfőképp (minimum 8 óra), meg hogy szóljon valami, így ez is jó lesz max oda)
-
sanyi0321
tag
Üdv!
Tudnátok segíteni, hogy körülbelül mennyit ér ez a lejátszó most?
Creative Zen Vision M, 30 GB-os, fekete, minden tartozéka(fülhallgató, doboz, használati útmutató, stb...) megvan, a kijelzőn még a gyári védőfólia is rajta van.1-2 hajszálkarc van rajta csak.
Keresgéltem már oldalakat, hogy hol-mennyiért árulják, de nem igazán találtam.Go home... you're drunk.
-
Luissimo
veterán
válasz sanyi0321 #12708 üzenetére
nincsmit, nem az én kútfőmből pattant ki, INNEN PUSKÁZTAM !!!
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
Olyan lejátszót veszel, amilyet csak szeretnél, viszont teljesen felesleges tanácsot kérni abban az esetben, ha végül úgyis azt választod, amelyikről mindenki próbál lebeszélni, végül pedig utólag is sikeresen bizonyítod be magadnak, hogy ez volt a tuti vétel.
Luissimo:
igen, a "sima" Clip, nem bővítető.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
addikt
Nem, nem ezt mondtam 1 szóval sem, azt mondtam minek ajánl bárki is 1 olyat ami nem jó, azt hogy megvettem az én saram, mert én próbáltam utánanézni a neten, és nem írtak róla rosszat, itt meg kiderült miután megvettem, hogy annyira mégsem jó, hiába Sandisk, mindegy a saját hibájából tanul az ember, ennyi.
-
Nova96
őstag
Üdv érdekelne 12-13e ért van e jó MP3 lejátszó?
-
Tristis
őstag
válasz Nova96 #12723 üzenetére
Creative Ep 630 ugyanaz, én is mindig ezt a párosítást használom, pedig már volt tényleg minden (Most épp van cx300 is.... Creative ugyanaz szvsz, vagy nagyon hasonló minden téren (ami kb lehetetlen.)
Most vettem új Clip+-t a régi kicsikém helyett (hegyen legurult). Total commander nem szereti a mem kártya miatt? Most komolyan winfos explorerrel kelljen másolni a számokat?
Azért az szomorú....Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Tristis
őstag
Ennek az új Clip+-nak milyen retek egy sz@r csíptetője van.... Első hozzányúlásra letört az az 1 milis műanyag :S Mit gondoltak, tán azok akarnak csíptetős mp3 lejátszót venni, akik öltönyös kiscsávók... Szétvág az ideg, hogy tudták elbaszni, pedig az új kialakítás jobb kezelhetőség szempontjából
Mindegy, fogtam, lefaragtam és a régit ráraktam szuper erős ragasztóval. Most már minden klappol.. DE akkor is!!! ekkora hibát...
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
hkari
őstag
Sziasztok. Valaki tud valamit a Zune HD-ról? amcsiban 160 dollár,és egy ismerős hozna is jövőhéten,de sehol nem találok normális infókat róla. Hangminősége, és a hangereje érdekelne.
-
Dottore
addikt
Bwoay említett is a napokban egy vaterás x1050 Walkmant. Érdemes lecsapni rá ha még megvan és igen, ez elég jól szól.
Ami a hangerőt illeti, nekem ez még soha nem volt tizenkettes szint fölött.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Köszi. Felhívom akkor. Bár a Zune még mindig nagyon tetszik, meg olcsóbb is, csak semmit nem lehet tudni róla...
-
Dottore
addikt
Annyira nem bánnám pedig ha Zune HD lenne mert legalább lenne valaki aki elmesélné hogyan szól.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
válasz Dottore #12735 üzenetére
Szerintem megvárom milyen a Zune,és maximum eladom,és Sony-t veszek. Átszámítva 32 ezerért Zune-al se tudok nagyon melléfogni. Majd ha már nálam lesz, akkor egy rögtönzött mp3 találkozót is össze lehetne hozni,mivel gondolom ti is kíváncsiak vagytok a Zune-ra,én meg egy X-re
-
Dottore
addikt
válasz mclaren777 #12738 üzenetére
Szerintem ezt nem állítanám. Enyémet a barátnőm használja, finoman szólva sem kíméli (lányok...).
Egyszer láttam is, hogy a füles zsinórjával van körbetekerve a lejátszó. Alkalomadtán erről még beszélni fogok vele.
-
mclaren777
senior tag
Egyébként haverom nemrég vett egy Sansa Clip Plus-t és nagyjából elégedett vele, viszont az akksija valahogy nem az igazi:
- Egy telefonhoz mérten elég sok idő még feltölt (USB-ről)
- Mikor ráköti a gépre, ott meglehet nézni az akku töltöttséget elvileg százalékban, de ennek köze sincs a valósághoz, max. még olyankor amikor összeköti a géppel, de utána már nem frissül tovább ez az adat.
-Lejátszás közben ha nézegeti az ember a System Info-ban elég masszívan merül az akksi, főleg ha nyomkodja az ember. Érzésre az a 15 óra jó ha hozza a felét. (egy ekkora OLED kijelzőnek amúgy se igen kéne ennyit zabálnia 50%-os fényerőn még Custom EQ-val sem, nem? )
-Mikor még 20% körüli töltöttséget jelez egyszercsak fogja magát és zenehallgatás közben Battery Low jelzéssel elalszik. Hogy ez a téves akku állapot-jelzéstől van, vagy alapból ilyen, passz...[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #12742 üzenetére
Ahogy visszaolvastam úgy látom, sajnos nem egyedülálló a probléma
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs