Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz WonderCSabo #20546 üzenetére

    Nem olvastam végig, csak az FFP-s részt, ami sztem hasznos, vagy legalábbis hasznát tudtam volna venni 1-2 helyzetben, kb a letöltő linkig olvastam el, aztán mintha vége lett volna :D be is zártam.

    (#20547) hunfatal
    Mint írtam, a hideg indítás, vagy akár a meleg indítás érdekel a legkevésbé, ha 30 másodperc lenne, akkor 30 másodperc lenne, napi max 2 indításnál tudok rá várni. GUI viszont tényleg veszett lassú, és instabil, legalábbis nálam iszonyat mód. Tény, hogy 30 kieget használok (és ez a korábbi 100hoz képest már nagyon csekély), de még így is rohadtul sokat "nem válaszol" vagy fagy be egy pillanatra. Hála égnek youtube videók már nem akadnak meg egy pillre sem, de ez is sok éves fejlesztés után sikerült elérniük.....

    Magam nem használok Chrome-ot, de ha hoznak gépet telepíteni, meg se kérdezem mit használt, azt rakok fel, mert annak a legkellemesebb a használata, ha kiegeket nem nézzük.

    Ha több beállítási lehetőség lenne Chrome-ban, és jobban személyre lehetne szabni, szó nélkül váltanék, nem érdekel, hogy ilyen olyan teszten hány ms-et ér el a motor, ha sokkal "smooth"-abb a használata (gui, pl tab mozgás animáció). De amíg normális beállításokkal nem lehet elérni Autopager-t vagy element hiding helper-t és még 28 másik kieget, addig marad sajnos FF, és reménykedek, hogy a 6 hetenkénti verzió emelés mellett valami látható és értelmes fejlesztés is jön.

Új hozzászólás Aktív témák