Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz -Mike- #97692 üzenetére

    Amúgy az nem rossz ötlet :D Szerencsére a mai legjobb pont meg van kamerán, majd visszanézem, mert az kiugróan gyors kör volt és nem tudom hogy hol jött az a plusz. A többi köreim inkább 1:28-ból mindenfélék voltak, amik jobban sikerültek.

    Ha nagyon pontos akarok lenni akkor 3,8 másodperc a javulás. Fogalmam sincs hogy mi ment jobban, igazából én ugyanúgy csináltam mindent mint tavaly. Nem érzem úgy hogy bármelyik kanyart vagy féktávot jobban csináltam volna. Illetve de, a pálya két végén lévő lassú, hosszú jobbos visszafordítókat. Azok sokkal stabilabban mentek mint tavaly. Nem hiszem hogy a téli semmittevés alatt ennyit javultam volna, mert az 1:30-akat délelőtt tényleg nagyon lazán futottam, belehibázgatva vagy forgalmat előzgetve is. Szerintem ez simán csak a gumi miatt van. Azért az a power 2 tényleg elég szar volt.

    Amit még érezni lehetett, hogy egyértelműen sokkal stabilabban tart, ledöntve is egész erőseket martam az első fékbe, mindenféle bizonytalanság nélkül. A power kettő ilyen fékezésekkor már jelezte hogy nem kéne, azokkal óvatosabban húztam a féket kanyarban. Továbbá a motor irányítása is könnyebb, nem sokkal, de érezhető, még nekem is.

    El se tudom képzelni hogy egy értelmes futóművel milyen stabilan lehetne fordulni :D
    Az a helyzet hogy kurvára le kéne cserélni ezt a motort, de ebbe ne menjünk bele.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák