Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz V.Stryker #93254 üzenetére

    Kulonbseg az oreg motorok helyrehozasaban szerintem nincs. Alap, hogy annyi penzt kell rakolteni, ami soha nem rentabilis. Irrealisan sok penzbe kerul. Ez az irrealis egy kicsit nezopont kerdese is. Altalaban az emberek nincsenek tisztaban azzal, mennyibe kerul egy jarmu uzemeltetese. Azzal pedig egyaltalan nincsenek, hogy osszerakni mi penz. Ilyen szempontol irrealis, de ha neked az kell, es az tetszik, senkinek semmi koze hozza, mennyibe kerult felallitani, csak ne mondd el senkinek, mert hulyenek fognak nezni, epp azert, mert nem tudjak, ezt mashogy nem lehet. Csak penzlocsolassal

    Nem tudom, hogy ez a cafe racer romantika van rajtad, hogy van egy motorod, amit hetente kulcsolsz, es osszeall egy nap, majd csak torolgetni kell a tankot. Esetleg az van a fejedben, az olcsosaga kimerul abban, meghuzol egy csavart, kicserelsz ilyen olyan filleres dolgokat, es elkezd szepen jarni, amire az elozo tulajok nem voltak kepesek. es hasznalod ekozben. Ez egyebkent tenyleg nagyon szep kep, hogy eloveszed a bonneville t a pajtabol, amihez csak egy picit kell erteni, es meghalalja. Mint ahogy van damme is tette ebben a filmben.

    Akkor elmondom, nalam ez mit jelent, mik jutnak eszembe.
    Szoval van egy olcso motor, raadasul angol. A japanokhoz sokszor nincs alkatresz mar 15 ev utan, csak a tomegtermekekhez. Tomegtermekek alatt a ronda, karakter nelkuli, kozepszar motorokat ertem, amit senki nem akar otthon latni a garazsban, hogy torolgesse, csak A bol B be akar menni vele.
    Extrem, de van olyan 4-5 eves motor, amihez mar nem elerheto egy fejidom. Esetleg utangyartott alkatreszt, tomitesszetett gyartanak a regebbi motorokhoz, ha tenyleg van benne love, tehat tomegcikk volt, es meg sok fut belole. Aztan a tipusjellemzo hibak ismerete. Mielott vasarolnal, ezt meg kell ismerni, hogy ne sozzanak rad egy szart.
    (Errol az jut eszembe, amikor 30 e ft ert ajanlottak fel nekem egy katana 400 ast, megvetelre, nem lopott, jarokepes, de szamoltam, es korulbelul annyi penzben allt volna meg, amibol egy R6 ost vehettem abban az idoben. Elbontani nem akartam, mert tele vagyok szarral otthon, es akkoriban sem volt helyem. Szoval olcso motor soha sem az. Inkabb nem vettem meg, mert vettem volna ennyiert majd' egy millios koltseget. Masnak, aki nem rakott rendbe motort, ez fonyeremeny. Olcso, es megy)

    Egyebkent tamogatom, hogy rakj otthon ossze egy fasza regi motort, szerintem nagyonjo elmeny, es amikor hasznalod, akkor szinte feler egy hatbaveregetessel, csak szamolj azzal, hogy sok penzbe fog kerulni. Ket labbal a foldon allj.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák