Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Geresics #86663 üzenetére

    Szerencsére én is megtehetném h begurítsak mindent márkaszervizbe, de nem teszem. Egy részből érdekel, tudok rá szánni 1-1 órát, más részből lövök egy fotót aminél jobb, hitelesebb vezetett szervizkönyv nem létezik.

    Azért túlzásokba ne ess, kint sincs kolbászból a kerítés.. havi nettó 4000 euro sok tíz éves munkatapasztalattal jön össze. Szakmunkával - alkalmazotti jogviszonnyal esélytelen, az már egy közép / felső rétegnél jelentkező bérszint.
    Cimborám 2 éve végzett egyetemen Bécsben, építészmérnök, 2000 euro körül volt a kezdő fizetése kint és sokkal azóta sem tolták meg neki, pedig nincs olyan hét h ne éjszakázna hajnalig... Ami egyértelmű pozitívum ott az a 13. 14. havi bér.
    De még ehhez mérten egy 400 ajrós szerviz továbbra is qrva sok anyagköltséget is belekalkulálva, és pontosan ahogy én is, ő is mindent megcsinál maga, mert nem rest kicsit összekoszolnia a kezét.
    Közhely, de itthon is meg lehet csinálni a karriert, jó munkakörülményeket, és nem feltétlenül kell hozzá diploma. Fel kell kutatni a piaci réseket, igényeket, némi idő, kitartás és elérhető egy jó életszínvonal.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák