Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imibogyo

veterán

válasz Bogyó bá' #85200 üzenetére

10%-ban meg 1-2 jó barátommal megyek, akiknek már ismerem a szokásait
    De hát egyszer ezeknek az embereknek is ki kellett ismerni a szokásait, nem? Pont ezért érdemes szerintem esélyt adni más motorosoknak is, mert ha esélyt sem kapnak, akkor soha nem is lesz több jó motoros a "lehetséges partnerek" között.

Nekem is meg volt a magam része a rossz tapasztalatokból, de a későbbiekben rengeteg jóból is (főleg terepmotorozásban). Pont azért mert nem adtam fel. Az is igaz, hogy én alapvetően nagyon rugalmas ember vagyok, talán ezért élveztem több különböző ilyen gurulást is. Nekem a lassú sok megállós és a dinamikusabb kevés megállós motorozás is megfelelő, viszont az esztelen "190-el menjünk a 4-esen" jellegű motorozás már nagyon nem fér bele. Ha ilyen tempóra vágyom, akkor kimegyek valamelyik ringre, vagy "elhagyatott" útra...

Véletlenül találtam rá például egy számomra teljesen ismeretlen "kollégára" a Mátrában egy pihenőhelyen és kiderült, hogy egy környékről származunk. Úgy gondoltam a rövid kis beszélgetés után, hogy lesz ami lesz próbáljuk meg a dolgot és elkezdtünk a nap hátralévő részében együtt gurulni. Talán első alkalommal igazán élveztem, hogy nem egyedül motorozom közúton. Vele a későbbiekben is többször motoroztam együtt és mindig jó volt. Ha az első (6-7) rossz tapasztalat után feladom a "társas" motorozást, akkor soha nem tudom meg, hogy milyen egy igazán jó partnerrel ezt a tevékenységet folytatni (tudnék analógiát erre az egészre, de nem mondok ;] :P )...

(#85205) V.Stryker: Ducati kipuff?

Új hozzászólás Aktív témák