Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz vendingo #8206 üzenetére

    Ja, ilyesmiket. Defektspray se árt, Alvaro örült volna, ha van, amikor május elsején, vasárnap Ausztriában defektet kapott... Bár sikerült azért szerezni ;)

    Én hosszú túrán még nem voltam, csak párnaposon, bár onnantól csak a ruhamennyiség nő meg kissé, illetve több hétnél már mosnom/mosatnom kéne, mert nincs is annyi ruhám minden típusból. Én legalább elég kényelmes vagyok ahhoz, hogy ne sátorozzak, úgyhogy sátor, hálózsák nem kell, törölköző is csak ha fürdeni is megyünk (ilyen még nem volt), a szállásokon adnak.
    Én csak a dobozt fogadom el normális pakolóhelynek, úgyhogy a problémádhoz nem tudok hozzászólni. Anno Cilit oldaltáskákkal (és kormányrojtokkal :D) vettem, azok elég hamar leamortizálódtak, különben sem vízállóak és bezárni se lehet őket, valamint nyilván rontják a légellenállást is, ahhoz képest kicsik. Az oldaldobozok rém drágák voltak, amúgyis, eddig a hátsó doboz elég volt, s voltaképpen a hátsó ülésre is fel lehet fogatni dolgokat. Hátizsák semmiképp, az zavar, a tanktáskámba pedig csak apróságokat teszek, amik nem fontosak, 120-nál vagy akár alatta szélben leesik, hiába a mágnesek meggyőző feléépése, szájhősök. Szíja nincs, de majd valahogy csinálok rá :)

    Miről volt még szó itt? Kesztyű. Nekem van egy protektoros, egész szimpatikus, valamire csak jó, bár elég olcsó volt. Kissé megharagudtam a csuklót fedetlenül hagyó darabokra, amikor eltört a csuklóm, még ha ilyesmi megtörténhet így is, úgy is. Valami védelem azért legyen. Alvarónak is ilyen kis rövidke nyári kesztyűje van, protektor sehol, csuklója kint, hosszú túrákon leég.

    Ami pedig Horvátországot illeti, ahol még sosem voltunk, épp most tervezünk egy Plitvice/Bled és Bohinj nyaralást. Bledben két éve nem voltam és ezt egyre nehezebben viselem, kedvelem Szlovénia ama részét.

Új hozzászólás Aktív témák