Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #6372 üzenetére

    hogy az én példámnál maradjunk, ha 5 év alatt minden hónapban belefutottam volna egy 2ezres bírságba, lehet elgondolkodtam volna vagy próbálok figyelni, hogy szabályos legyek, mert a 20-adik bünti után azért csak rájövök, hogy velem van a baj...
    de az hogy ehelyett 5 év alatt nem is igazoltattak soha (egyébként 11 éve van jogsim), és kedvem szerint közlekedem, aztán odalöknek 1 esemény után egy százezres csekket, nulla méltányossággal, nulla figyelmeztetéssel, nevelő célzattal, az kiábrándító.

    igen, paraszt módon átmentem a piroson. a körülményeket figyelembe véve, miszerint kevés közlekedő volt az úton (vasárnap délután volt), a lámpa éppen akkor váltott sárgáról, az elmúlt 5 évben nem volt szabálysértésem - minimum enyhítő körülmény a legutóbbi, amit a bírság kiszabásakor igazán mérlegelhetnének, figyelembe vehetnének.
    így még talán az a tévérzetem is lehetne, hogy a szabályos közlekedés kifizetődő, hiszen leírják, hogy eddig jól viselkedtem ezért csak a felét kell kifizetnem,

    ehelyett elémraknak egy fotót, 30 napon belül fizessem be. fix díjas szolgáltatás, ha kéred ha nem, a körülmények nem számítanak, nulla munkát kell a szervnek beletenni, hiszen csak két lehetőség van. sapka van rajtad, vagy nincs. gondolkozni, nevelni, jó útra terelni nem kell, fizetsz és ők boldogok.
    sőt, ha nem nevezed meg a sofőrt, hanem szó nélkül befizeted, eltiltás sincs és pontot sem kapsz. ugyanis senkit sem érdekel, ki vezette az autót, csak az hogy befizessed a pénzt.

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák