Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz stifi #6344 üzenetére

    Ez jó hír... De most nem szaladok keresni és venni, majd.. egyszer.. ha kihevertük a házátalakítás első két lépését és látjuk a fényt az alagút végén :D Egyelőre ott tartunk, hogy Alvarónak régesrég (nem tudom, hány éve :D) szigszalag és gumipók fogja a nadrágját és a zsebei sem működnek, de végtére is jó az még... Már mondtam neki párszor, hogy vazz, állandóan motorral jár, vegyen már egyet. (Inkább kibírnám plexi nélkül, most már úgyis meleg van, csak szembeszélben nem tudok gyorsan menni, a plexi úgyis csak rontja a Kissas fogyasztását, rejtély hogyan, de a tapasztalatok szerint megteszi. Meg a bogarak is jönnek nélküle)

    Tényleg tervezem, hogy egyszer veszek egy remek és gyönyörű szett ruhát, Cili kap új tankot a karcos-horpadt helyett, sőt akár új lámpát és indexet is, mert a kicsi karc is karc, ha az ember eléggé el van eresztve ahhoz, hogy észrevegye. És ereszdelahajam lesz. De ahhoz az kell, hogy meglegyen mindenünk.
    Addig boldogan elmotorozok én az esésnyomokkal tarkított kedves kicsi motorommal is, az élményt nem az adja, hogy tiptop, rondának pedig nem mondható. Ha vadiúj lenne, akkor se tetszene az agyonkrómozottsága, én sokkal több feketét tennék rá. Nem minden cruiser csupa króm. De különben csinos és teljesen jó nekem. A terepet ugyan nem szereti, de még fogok próbálkozni szolidabb szinten (a hasmagassággal nem lehet mit tenni, de holmi kis mezőkkel nehogy már gondja legyen. A kis kövekért egyikünk sincs oda, azon nem fogunk összeveszni. A nyomvályúkon próbál felborulni, nem sikerül neki, de nem élvezetes. De még nem győzött meg, hogy muszáj neki s nem csak primadonnapóz a tapasztalatlanságom miatt).
    Vagy ezt már írtam...?

Új hozzászólás Aktív témák