Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz Mizsala #24912 üzenetére

    Nekünk a családban az 1,6-os V2 cruiseren herélt dob van, katalizátor nélkül. Nem is futja meg a végsebességet rendesen, 0 fojtás. Emellett szerintem ecu-s létére sokat is kap (elég buta injektor lehet benne, vagy nem tudom, de ez is kézi szívatós, mint a régi busák, annak ellenére, hogy nem karbis - de ehhez nem értek), mert nagy gázra néha tolja a feketét...de nem jelez hibát.

    SymbianOS: van itt moderátor, házigIzda:DDD De nem szokott itt para lenni nélkülünk sem. Néha van egy kis vita, de ennyi.

    Más téma: Megjöttem a limeról...jó volt, de így pályázni életveszélyes! Most nem volt gyors meg lassú csoport, szóval ment a kerülgetés, egy tiszta köröm nem volt (mondjuk így is javítottam a legjobb - de még mindig nem túl jó - időmön 3 mp-et és stabil köröket tudtam futni ennek ellenére). De kétszer is olyan halálfélelmem volt.
    -2-es kanyarban szépen mindenki fordul íven, én is belül, erre gondol egyet a mazsola és behúzza belsőre, ahol jóval nagyobb sebességgel el akartam haladni mellette. Na hát abban a pillanatban kis fék, motor fel és ki a külsőbe. Szerintem 2 centi ha volt az én első és az ő hátsó kereke között. Ha összeakadunk tuti perec.
    A másik, hogy zx10-zel meg 14-gyel jampeckodnak egyenesben, de a kanyart már nem tudják/merik bevenni. Persze belül kell előzni ilyenkor, hogy engem is kitereljen a bukótérbe...k.rva ideges voltam. Cserébe jól körbemotoroztam őket kívülről és otthagytam őket a 'csába. Utána nem is láttam őket.
    Én sem vagyok egy Rossi, de legalább próbálok nem veszélyes helyzeteket teremteni.
    Lényegében ennyi, 2x20 perc fért bele, meg jó volt a gulyás:DDD De ez a pályás szervezés...hát... :(
    Ja, meg Ninja_V által javasolt guminyomással mentem, meg állítottam a futóművön és sokkal szebb gumiképet kaptam a végére, nem foszlott-foltosodott, mint eddig. Jól vizsgázott az M5 Interact megint!

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák