Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tutis

    őstag

    válasz Daywalker #15140 üzenetére

    Nem az órát hibáztatom a gyorshatjásért, az órát azért hibáztatom mert képtelen vagyok leolvasni róla a pontos óraállást. Ha le tudnám olvasni, akkor rögtön tudom hogy gyorsan mentem-e és lesz bünti, vagy még belefértem a tűréshatárba és nincs bünti..
    Közelről mértek be, nagyon cselesen voltak, orral kifele az út felé az útra merőlegesen parkoltak a többi autó között, anyósülésen a lézer, jobbra kifele néz, tehát elhaladsz a rendőrautó mellett és hátulról lő le..Csak nem tudtam kiszúrni az autót mert takarásban volt, meg esett is az eső és ilyenkor nem igazán jók a látási viszonyok, főleg nem arra hogy azt nézd milyen parkoló autók mellett haladsz el..
    Gyorsítás volt, lámpától, talán felment 70-ig is az óra, talán nem, ezt nem tudom. A lényeg az hogy most izgulás van, mert még saccolni sem tudom mennyivel mentem. A 60-70 között lehet bármelyik szám, de még az is lehet hogy becsúsztam 70 felé..Na mindegy, persze hogy a végeredmény most nem rajtam múlik mert már megtörtént, de én nem szeretek bizonytalanságban lenni.. Tudom hogy a digitális is csal valamennyit, de legalább tudnék mihez viszonyítani, analógnál meg a 60-70 közötti szám már elég nagy differencia, nem jó viszonyítási alapnak..

    [ Szerkesztve ]

    http://www.youtube.com/tutisgsxr

Új hozzászólás Aktív témák