Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Gaboman #146638 üzenetére

    Nem igazan gondolkodok endurozasban, csak ezekre a szar utakra hasznalnam, ezert is mondram korabban, hogy erre a drz sm is jo lenne.
    Ami nekem nagy szivfajdalmam, h egy dr 350 es 1.3M ert kisse tularazottnak tunik. Jo motor, de ennyiert kapok egy LC4 et. Ami valszeg ugyanugy penznyelo lenne az elso nehany honapban.
    de egy 30 eves motorra (pl dr 350) azonnal raborithatsz 500e forintot, ugy, hogy amikor megveszed, a gazdaja elmondja neked, hogy o volt az elso tulaj, nem dohanyzo, es mindig csak szaraz idoben ment vele, es tokeletes allapotban van a motor. Aztan odamesz, megnezed a nyakcsapagyat, a lengokar himbarendszert, a kerekcsapagyat, barmi ilyen aprosagot, es rottyon lesz, es a veztengelycsapagyazast meg sem nezted, ami gyenge pontja annak a blokknak.
    Szoval nemtom. Magyar piac eleve nem tetszik, minden motoron vagy regi osztrak muszaki matricat latok, akkor inkabb hozok magamnak vmit nemetorszagbol. Es annyira tekerem vissza magamnak az orat, amennyire nekem tetszik.
    De a japan belpiacosok, abban latok fantaziat. Azt nem lehet nyugatrol beszerezni, magyarorszagra kontenerekben pedig jottek rendesen.
    Csakhat a muszaki allapot egy kalap szar, es az aranak tukroznie kellene ezt, de az emberek azt hiszik, hatalmas kincseket orizgetnek, pedig nem igazan.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák