Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daneee527

    csendes tag

    válasz Oppenheimer #142391 üzenetére

    Én mostanában merinói gyapjú felsőket használok, ha hosszabb útra megyek, a nagyon műszálas darabok hamar megbüdösödnek.. Biztos lehet nagyon extrásat is venni, de nekem beváltak a decathlonos cuccok is, van rövid pólóm is, aláöltözőből pedig ezt használom: Tropic 900 A mellkas+hát része műszálas, de a karok/hónalj vékony gyapjú, úgyhogy nem igazán meleg, főleg ha van menetszél.
    Ennek ellenére a hálós dzsekim bélése ígyis-úgyis kellemetlen szagú egy idő után, de azzal nem igazán tudok mit kezdeni, azon kívül, hogy néha befújom Sanytol szagtalanítóval (dm, rossmanban kapható).

    Nadrágból egyrétegű farmerom van, ami menet közben nem szokott kellemetlenül meleg lenni és nem is büdösödik, illetve van egy full mesh Revit Eclipse-em ami sokkal jobban szellőzik, cserébe tuti nem véd még annyit se mint a farmer.

    Cipő/csizma terén szerintem gondolj arra is, hogy milyen időben fogod használni. Ha esélyes az esőben motorozás, akkor valami membrános (=kevésbé szellőző) vagy külső esőcsizma működhet, ha nem számítasz esőre csak dögmelegre, akkor én valami igazán jól szellőzőt néznék. Én most újítottam egy Alpinestars Faster 3at a rideknit verzióból, 30-40kph körül már kellemesen áthúz rajta a menetszél, eddig nagyon bejött.. van pesten is, én a stunterstoreban vadásztam.

Új hozzászólás Aktív témák