Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    A baj az ellenőrzéssel, bizalmatlansággal, hogy eleve azt feltételezi a szerelőről, hogy simlis. Gondolj csak bele, hogy az ügyfél odajönne és a hátunk mögött akarna állni mindvégig, miközben javítjuk a számítógépét, majd a legvégén közölné, hogy lemérte, nettó 5 percet kattogtál a 2 nap alatt, a többi időben ott ment csak a gép és tette a dolgát, azt nem fizeti ki :) , mert én lehúztam őt. Egyébként is mi a fenébe kerülhet 5 perc kattintgatás? Látta, még élveztem is, szóval adjak neki 3e forintot és rendben vagyunk. :D

    Sajnos ez nem vicc, 90%-ban távsegítséggel belépek, megoldom az ügyfeleim problémáját, nem kettő volt, aki úgy kért segítséget, hogy "maga úgy is ott ül, segítsen már, de ingyen!"

    Egyébként én is szeretek ott lenni a jármű mellett mikor szerelik, már csak azért is mert ilyenkor tanulok, úgy, hogy én nem leszek koszos :) De el kell fogadni, hogy ez Önmagában zavarja némelyik szerelőt, hátha még kérdezek is.. (és én kérdezek :) )

    Az autóimnál megtaláltam azt a szerelőt aki 95%-ban meg tudja javítani az autóm (5% átviszik egy szakműhelybe, pl futómű állításra), és megbízom bennük, mert annyit álltam már ott mellettük, hogy ismernek !
    Motornál szerencsém, hogy a barátom szerelő volt, most oktató, az oktató műhelyben van minden szerszám, illetve eddig típus azonos motorkerékpárok lévén sok alkatrész is volt, beszerezte vagy mondta, hova menjek megvenni, mit, stb.

    Nyár végén motort cseréltem, ennek a jó világnak vége, a mostani motorom még garanciális, még 4 évig meghosszabbíthatom, a műhelybe nem lehetek ott, a műhely üveg fala fóliázva, nem látni be :( De a szerviz vezető nagyon normális, kifejezetten szimpatikus, eddig csak jó véleményeket hallottam róla. A motor amíg garanciális, addig a fő alkatrészek árának nagy részét NEM, csak töredékét kell fizetnem, nem hiszem, hogy maguk alatt vágnák a fát, hisz tudják, hogy 4 év múlva is oda fogom vinni.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák