Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz runner 125 #115111 üzenetére

    te személyeskedsz, mindjárt megyek egy moderátorért jajj !

    nekem keihin van az utcai nem verseny motoromon, ebből gondoltam hogy nem verseny alkatrész, csak egy modernebb kihegyezett cucc. (2t motorok is ugyanúgy kényesek a hideg- meleg időre a faék egyszerű dellortoval is )

    nem téged támadlak be hanem a drz ömlengéseidet, amin sokan nevetnek, és mások is szoktak ezen viccelődni, én talán kicsit kreténebbül. amúgy meg ahogy te kinyilvánítod hogy a drz mindennél jobb, én is megtehetem ennek az ellenkezőjét amíg nem ütközik ph alapelvekbe. Nem csak az van hogy te leírod milyen kirély a drz, és akkor mindenki kussol mert neked igazad van. És továbbra is fenntartom hogy a kinézett és ajánlott motor közötti különbség olyan nagy, hogy az, hogy te ráajánlod a drz-t kizárólag a te fanatikusságodat tükrözi. semmiféle szakértelmet nem.Nem azt kérdezte mit ajánlasz, hanem hogy melyik a jobb. Amint látom nem is írt azóta, így azt se tudjuk pontosan rendszámos motor kell e neki. ha nem , ami az ő dolga, akkor jó nagy kicseszés lenne neki egy dögnehéz drz lámpákkal, műszerfalla meg a kinézettekhez képest lényegesen gyengébb teljesítménnyel

    végül belököm én is az adu ászt amit mostanában nekem nyomnak: ha nem tetszik amit írok, mehetsz moderátorért, vagy haladjál tovább. én nem személyeskedtem, te igen.

Új hozzászólás Aktív témák