Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz KTMHobby3 #90813 üzenetére

    Amiben én látom a különbséget: egyszerűbb volt a technika és arra a kevésre több volt a fogékony férfi. Trabant, Wartburd, de még a Lada is általában szervizelhető volt az út szélén egy mentőládában elférő alkatrész- és szerszámparkkal, volt bátorság hozzányúlni is.
    Az átlagos és az átlag feletti géperő (lóerő, nyomaték, gyorsulás) és főleg a használat módjában sem volt ekkora szakadék, mint most.

    Most ha országúton előzök egy buszt, kamiont szabályos tempó környékén, mondjuk, 110-ig kihúzatva, lehet, még nem is szélelem a szemből 200+ km/h-val érkező autóst, motorost. :U
    Egy modern autó motorterében már kb csak a folyadékszintek ellenőrzéséig jutok el, laptop, szoftver nélkül legfeljebb csak biztosítékot tudok cserélni az út mentén. Már keret sem, hát nincs, de még csak a helye sem! :O

    Még egy aspektus: mintent is akarunk, azonnal, vagy ha lehet, gyorsabban. Nem az út a cél, 1 hetes nyaralásból 6 nap legyen all inclusive, régen 2-3 nap odaút, közben itt-ott megmártózva, szétnézve, ott 2-3 nap semmittevés, hazafele ugyanez másik útvonalon és élveztük az utazást, nem letudtuk.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák