Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajaki

    őstag

    Sziasztok!

    Robogó vásárlására adtam a fejem. :) Kb. 150k-t szánnék rá + bukósisak.
    Amiket eddig nézegettem: Aprilia SR 50, Piaggio NRG 50, Malaguti F12, Gilera Stalker (esetleg), Gilera Runner.

    Nem túl nagy a választék sajnos. Tuningmentesben gondolkozom, szigorúan 50 ccm-ig. Igaz, elkezdtem nemrégiben az A2-es jogosítványt, mégis segédmotort vennék, mert jelen helyzetben napi max. 10-15 kilométernél többet nem lenne használva, az is városon belül. Nézegettem a rendszámos Runnereket, de alig találni, amik meg vannak azok elég leharcoltnak tűnnek. Akkor nem beszéltünk az átírásról sem még... annyit most nem szánnék motorra/robogóra.

    Nem vagyok éppen kis termetű és súlyú, szóval ezt is figyelembe kell venni. :D A napokban mentem az ismerősöm Piaggio NRG 50-esével, meglepően jól ment alattam is. :)

    Helyben találtam a napokban egy Aprilia SR 50-et. Róla lenne szó. Mentem is vele, laikusként, amennyit én értek a motorokhoz, jónak tűnt, fékek jók, jól gyorsul. Az eladó szerint 75 km/h óra körül van a vége. 140-ért adná oda, olcsóbban nem akarja. Azonban annyi bibi van a motorral, hogy a vizhőfokjelző és az indexvisszajelző a műszerfalon nem működik (maga az index megy).
    Nyilván még visszamegyek "szakértőbb" személlyel ha a megvételnél döntök. Ebben az állapotában megérheti a 140-et? Rosszabb esetben mennyibe kerülhet az említett hibák javítása? Baromi zavaró volt a próbakör alatt, hogy nem láttam, hogy megy-e az index...

    Ugyanennél az eladónál van egy Gilera Stalker is. Őt még nem sikerült megnéznem, de ha minden igaz költségmentes állapotban van. 110-ért adná. Viszont az eleje nem igazán jön be a Stalkereknek, elég csúnyácska. Nem lehet első sárvédőt bütykölni ezekre? Úgy egy fokkal tűrhetőbb lenne.

    Illetve a holnapi nap folyamán lesz elvileg egy Malgauti F12 is, viszont az léghűtéses, 2000 körüli évjárat. Ez is 110.

    Mind a három említett motorban új akksi van, az Aprilia-n új gumik is. Nyilván látatlanban nem tudok még sok mindent az utóbbi kettőről, mindenképpen megnézem őket, de eléggé a Malaguti felé húz a szívem.

    Mit ajánlotok?

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák