Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtosbeats

    csendes tag

    válasz zsendi #25915 üzenetére

    zsendi: elég hangos, sokkal durvább mint a dudával csak nem jön át a videón a fülsüketítő frekvencia (avagy le volt véve a hang, mert koncikat szoktam videózni)
    egyébként szerintem bármi megszólal az meglepő (és erre van), mert nem jellemző hogy robiban lenne ahogy én tudom.

    Bati: igen, akkor is. úgy van beállítva a dőlésszög kapcsoló (irányba), hogy minimális lökdösésre is bekapcsol.
    az a hátulütője, ha leér egyenesbe akkor már nincs dőlése a robinak akkor már nem riaszt. tehát ha lökdösik, vagy leveszik stenderről akkor 20 mp-ig hallatszik ez (csak lekapcsoltam a szomszédok miatt) utána abba marad. annál akinél oldalsztender van kicsit jobb a helyzet, mert akkor úgy kell beállítani hogy ha oldalirányból egyenes fele mozdul akkor aktiváljon, akkor 20 mp után is újraindul.
    maga az eszköz 4e, mi plusz hangszoróztunk 3e-ért és nem dudára lett kötve. ez már csak azért is mert a dudának volt valami ellenállása, amivel nem akartunk szórakozni. plusz külön kulcsos kapcsolót (2-3e) építettünk be és nem a gyujtáskulcsra reagál, mert ahhoz meg mi viszont nem értünk, nem akartuk végig kiszedni a kábelezést és kiméricskélni. ezen kívűl sok kábel, elosztó :)
    tehát mi az analfabéta verzióba nyomtuk ezért voltak "fölös költések", de így nem kellett hozzá olyan aki ért hozzá, mindimális tudással összerakható.
    erről lesz majd cikk is a blogban, meg leírom a hátulütőt is (a fent említett dőlés meghatározhatósága)
    [szerk.] kellett egy kb 500 Ft-os műszerdoboz amibe belement az elektronika

    [ Szerkesztve ]

    Kiegészítő és barkács termékek: https://www.inshop.hu

Új hozzászólás Aktív témák