Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prsq

    tag

    válasz kisza25 #220842 üzenetére

    Rossz irányból közelítesz (mint az autós újságírók java). És nem olvastál mindent. :)

    Nem rossz autó, csak elavult konstrukció. Mintha egy tízéves autót vennél nullkilométeresen (és 5 év garival!). A futóművet szidják, az illesztéseket, az összeszerelést (Thaiföld, úgy rémlik). Mai autókhoz szokott szemmel ez mind igaz. De hasonlítsd egy 10-15 éves autóhoz, és mindjárt más. (Tudom, úgy meg drága. Ja.)

    Amúgy meg olcsó, keveset fogyaszt és még elfogadható a hely is benne (mivel még nem egy divatmini, lásd Aygo X, ami tényleg 2+2 üléses). Városon kívül tényleg nem az igazi, de melyik mini az? A rábiggyesztett dekorelemek mondjuk ritka gusztustalanok, de meg lehet azok nélkül is venni (középső felszereltség).

    Én automatában néztem, kifejezetten városi közlekedésre (aztán nem vettem), az árban következő típus - valódi automata, a robotizált nem játszik - közel 1 millióval van feljebb (kivéve az Aygo X-et, de abba hátra az átlagos méreteimmel alig tudok be-kiszállni).

    Mondjuk, ha nem automata váltó, akkor én is inkább egy i20-at, vagy egy LPG-s Sanderot vennék. :D Esetleg egy Ignist, az olyan cuki kis gnóm.

Új hozzászólás Aktív témák