Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    Sziasztok.

    A segítségeteket kérem egy autóval kapcsolatban. Ilyennel még nem volt dolgom.
    Adott ez a Zafira.
    Látszólag minden rendben van vele, de már a hahun is árulkodó az "okmányok nélkül" felirat. Jszp-n lekérdezve "hivatalból ideiglenesen kivonva" van írva, és hogy tavaly szeptemberben kellett volna műszakiztatni.
    Felhívtam az eladót, hogy mi a helyzet a papírokkal. Azt mondta, hogy nem volt Mo.-on egy ideig, ezért lejárt a műszaki, stb, sőt említett valamit, hogy meg is büntették őt, meg hogy "le is kellett volna adnia" (mit?).
    A lényeg, hogy most az autó egy parkolóban van, rajta van rendszám, megvan minden papírja, törzskönyv, forgalmi, stb. Az eladó szerint el lehet így adni, és a vásárlónak nem lesz gondja vele, el kell vitetni trélerrel egy műhelybe, ahol leműszakiztatják. Átírás, minden lehetséges sima fehér rendszámmal. Ezt mondta ő. Jszp szerint nem áll körözés alatt.
    Ha ez tényleg minden igaz, akkor azzal nincs gondom, megoldom a szállítását, műszakiztatását, stb. Viszont attól félek, hogy van valami a dologban. Például, hogy megvenném, aztán valami miatt nem engednék át a műszakin, vagy az okmányirodában elvennék tőlem a papírjait, vagy nem engednék átíratni, stb.
    Szerintetek mi lehet vele? Mármint milyen lehetőségek vannak ilyen esetben?
    Tudom egyszerű lenne azt mondani, hogy "hagyjam, keressek másikat", de árban, km.-ben, évjáratban jó autó, lpg is benne van, ezért nem lényegtelen a számomra.
    Köszönöm, ha megosztjátok tudásotok. :R

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák