Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • footy

    addikt

    válasz albiosz #209196 üzenetére

    Annyit hozzatennek a listahoz hogy:
    - Corollanal az ulest probald ki alaposan, mert az aurisoke nekem nagyon kenyelmetlen volt es a corolla alapulese is igy remlik.
    - A Tipo 1.4 Tjettel valoszinuleg a leggondtalanabb (a fentiek kozul), de a vezerles cseret gyakran kell csinalni es a fogyasztas is valoszinuleg ennel lesz a legnagyobb ugyhogy ezt is erdemes beletervezni a koltsegekbe. (Az alap kivetelek muszerfala nagyon gaz, jobb felszereltseget kell celozni mert ott mas a muszerfal is)
    -VAG TSI csakis 1.4 es csakis szijjas vezerlessel vennem
    - Astra K 1.4T nem csak az evjarat fontos hanem az is hogy a megfelelo olajjal legyen szervizelve (asszem dexos1 gen2) ha nem markaszervizben szervizelt vagy nincsenek meg a szamlak en hagynam
    - Focus 1.5bol a 3 hengerest ami asszem csak 4es Focusban volt. Bar en meg mindig inkabb az 1.0EB-t vennem(2016/FL utan), mert az keveset eszik (nalam legalabbis) es a 125 lovas siman eleg bele. (a 100 lovas 5sebesseges valtos nagyon lomha!!!)

    #209202f4lcon
    En nem vennem

    #209219HUTCHDB
    En nezegettem Leafeket is, de a hianyzo akku-ho-management elvette a kedvem. Nem mernem hasznaltan bevallalni, pedig meretre pont az amit keresek. A Zoe jott most kepbe, de nem volt meg idom megnezni, bar kepekrol is gyanus hogy keves a hatso labter. (gyerekules)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák