Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko32

    tag

    3. Hete nyüstölöm a Zafirát, belevertem 2000km-t ennyi idő alatt.
    Amik pozitívak: azaz 1.4 Turbo nem egy erőmű, de nekem bőven elég. 300km-es mért etap osztrák 95-s benzinnel, átlag 6liter fogyi. Totálmenő.
    Minden csilli-villi, szép, működik gyorsan, és nekem kényelmes. Tetszik hogy magasan ülök, és a naagy csomagtér... Isten áldja a kezed amikor leírtad, hogy egyterűt vegyek, kedves kommentelő.

    Na de a fekete oldal: ez egy Opel. Kész. Középkategória. Se nem prémium, se nem nagy cécó. Opel. Pont. Tudnék mutatni okádék megoldásokat, illetve dolgokat amiket takarítás és pakolás közben találok. Pl a legnagyobb tyúkszem, jobb oldalon az ülés melletti műanyag borítás faszán passzol a felsőbb műanyag elemmel, bal oldalon nem. Egy izmos kábelköteg nyomja el az egészet, amit oda raktak, esély nincs megmozdítani. Csodás.

    Összességében egy szuper autó, szuper feature-ek, amiket Accordosként nélkülöztem. De! És ez egy hatalmas DE: 5 millióért 3 éves autó ne zörögjön. Hiába Opel.
    Bal elől zörög valami, a tűzfal/sárvédő környékén. Vagy A oszlopnál. Nem tudom. Ma megmostam, kussban van. Kiszárad, és újra kezdi, gondolom én...

    Ennyi a story. Vegyetek Hondát! :DDD

    Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

Új hozzászólás Aktív témák