Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz kisza25 #179629 üzenetére

    Vhogy minden a design lett.

    -Peres gumik mindenhol.
    Ráznak rendesen, fütóműt erősen megviselik, egy kissebb gödör esetén könnyen kuka is lehet a nem túl olcsó gumi és felni is. Ja és drágák is.
    Esetleg ha vki 90%ban pályázik megértem, de városba, magyar utakra... csak szívás.

    -SUV, Crossover orrbaszájba.
    Nagy pinpongasztal elöl amibe ha ilyen 1.0-1.4van és ez általános már most és még általánosabb lesz jövőre elveszik a motor. Motortérben végtelen kihasználatlan hely. Cserébe méretükhöz képest kicsik. Homlokfelület gigantiks. MPVk eközben meg kihalnak nem kell kutyának sem.
    Itt külön csoda az új design suv. pl. Toyota CH-R. Beültem hátra, hát beütött a klausztrofóbia... elfelejtettek rá ablakot rakni, ilyen kis lyuk van helyette.... az én fejemnek sincs hely, pedig 180cm vagyok. Hossza hiába nagyobb +6cmel egy Vitaranal ami detto SUV mégsincs nagyobb csomagtere mert trendin megy le a hátulja. Persze szó se róla szép. És legtöbb új SUV legyen az Sportage... ide tartozik.
    ...

    Venga: Nagy csoda nincs benne. Elöl "orra"/motorház -25cm, hossz -25cm = 0cm = ugyanakkora csomagtartó.

    @tboldi: jazz már jópár éve direkt befecskendezős, kokszosodik is pedig még turbo sincs benne. MPIknél kokszosodás szelepre abszolute nem jellemző... btw Kia/Hyundai 1.6 MPI/CVVTnek is lehet hosszútávon gondja de szelep kokszosodásról sehol nem olvastam.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák