Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz Faith #173539 üzenetére

    Szia!

    Meg kell nézni élőben, így képeken egész jó állapotú, küszöbök hátsó vége sem rozsdás még (ha nem takarítják a dobbetétek mögött, akkor ott megindul a rozsda).
    Belső műanyagok ragacsossá válnak (kesztyűtartó, biztosítéktábla fedele, középkonzol, és a "kardánbox") 4 óra munkával újjá varázsolható.

    Navigáció itthon nem fog működni, koordinátákat mutatja, de az Olaszok szerint Európa csak az osztrák határig tart. Telefonját tudod használni.

    Motorral nem szokott gond lenni, még egyszer ennyit el kell mennie, komoly meghibásodás nélkül, a hangja remek, erős motor, fogyasztása megállhat 7 alatt vegyesben, főleg a te használatoddal. Hátsó futóműhöz itthon nincs alkatrész, szilenteket lehet külön cserélni 14 db szilent + munkadíj 90 körül van (nem szükséges mindet), első futómű egyszerű, nem drága.

    Nyomkodd végig az extrákat, klíma állítsa mind a két oldalt és az összes irányt, tükrök hajoljanak be, CD-tár valószínűleg már el van koszolódva.

    Próbáld ki a tempomatot, ha nem működik, akkor a kuplungpedálnál hiányzik egy kis rugó, eltörik, emiatt a kapcsoló tartja a pedált, ettől pedig az megy tönkre. Típushiba.

    Konkrét modellről.
    Az évjárat szerintem nem stimmel egyébként, ez már a facelift utáni modell.
    Kédergumi ki van szakadva, tudok adni másikat.
    Hátsó dob itthon nincs, Olaszországból hozatható gyári 46e Ft szállítással, én hétfőn rendeltem, pénteken már felraktam. Van lengyel dob 20 körül, de az kicsit hangosabb, és nem gyári formájú.

    Vezetőülés nem vészesen kopott, nincs kiülve sem, kapcsolók helyükön vannak, mind a négy ablak le/fel automata, de lehet, hogy nincs feltanítva. Ablakokat próbáld ki, ha kattan/ropog, akkor a műanyag vezetősín elfáradt, 20 perc cserélni. Elektromos deréktámaszt próbáld ki.

    Mielőtt bontóba viszed szólj, kell a pótféklámpa burkolata, enyém is szürke gyárilag, de megsértettem az élét, helyette feketét találtam, és zavar!

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák