Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    Ja, amúgy két hete átvette faterom az Astra K 1.4T-t, de mivel már régebben voltam tesztvezetésen ilyen kocsival, ezért amíg nincs bejáratva, nem kérem kölcsön, mert felesleges.

    Az átadással kapcsolatban azért volt 1-2 furcsaság.

    Megértem, hogy kb. 3 hétig kint állt a szabadban, amíg oda nem vitték a kereskedésbe és nem kapott rendszámot, éppen akkoriban volt ez a szaharai homokos eső.. le is mosták a kocsit, de hogy?! A üvegek és a gumikéderek találkozásánál állt a vörös por, amit tényleg nem egyszerű letakarítani (saját kocsinál tapasztaltam), de basszus, oldják meg, ha kell, apró kis ecsettek, mikroszálassal, stb.
    Az ablaktörlő gumikat is szépen beszínezte barnára ez a mocsok eső. Annyi lett volna a megoldás, hogy párat spriccelnek pl. az Autoglym gumi-/műanyagápolóból egy mikroszálasra és végighúzzák rajta, de nem.. hagyták úgy.
    Aztán sajnos már csak otthon vettük észre normális fénynél, hogy a hátsó lökhárítón a csomagtartó ajtó közelében van két helyen is 1-1 centis mélyebb karc a fényezésen, mint amikor a fehér védőfóliát trehány módon kezdik el a sarkánál felszedni a lehúzáshoz, ha egyáltalán volt ott védófólia. Ezért nem ment vissza faterom, mert úgy van vele, hogy pár hónap múlva úgy is oda lesz baszva valami egy figyelmetlenebb bepakoláskor, de akkor is..

    Csak nekem vannak nagy elvárásaim? :)

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák