Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akooos

    veterán

    Sziasztok!

    Pár napja érdeklődtem Ford Mondeo és Mazda 6 ügyében. Ma elmentünk megnézni egy Mazda 6-ot. 2006.03. havi... [link]
    Képeken gyönyörű állapotban van, eltekintve a meghúzásról, ami még részünkről belefért volna. Beszéltünk a nagyon kedves úriemberrel telefonon, hogy van-e rozsda az autón. Áááá nem, dehoooogy, csak a motorháztetőn pár pötty, kőfelverődés miatt. Oké, az nem gáz. Ezen kívül bármi hiba, ami a képeken vagy a leírásban nem szerepel? Neem, minden a legnagyobb rendben az autóval. 225 km-re van tőlünk, elmentünk megnézni.
    Hát az autó szét van rohadva. A küszöb, a kerékívek, a sárvédő, minden. A féknyergek, féktárcsák szerintem csak dísznek voltak rajta, a kocsi belseje és még a kerekek is telibe vannak fújva szilikonsprayvel, de a gumikon kb 0 mintázat van már. És ezért el akarnak kérni 2650 eurót. Eddig is tartottam a Mazdától, de ezek után teljesen elfelejtem.

    Viszont találtunk egy B5.5-ös Passatot, 1.9 PDTDI 131 hp, highline felszereltség. Hibátlan állapotban van, vezetett szervizkönyv, sok számla a cserékről. Elkértem a forgalmit, törzskönyvet, egyetlen tulajdonosa volt az autónak, aki egy bizonyos Stefanie. Egy baj van.... Tiptronic váltó van benne :( Ez két dolog miatt baj:
    1. Félek, hogy akármikor baja lehet és az nagyon fog fájni
    2. A páromnak így is kevés rutinja van autóvezetésben, nem kéne leszoktatni a manuális váltóról, mert a későbbiekben akkor bajos lesz az autóvásárlás :D

    Egyébként, a kettes pontot figyelmen kívül hagyva, tiptronic váltóról mik a vélemények? Tudom, hogy törődni kell vele, tudom, hogy lutri tud lenni, de van itt valakinek hosszabb tapasztalata vele? Esetleg valaki beszívta vele?

Új hozzászólás Aktív témák