- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz Probiker #7897 üzenetére
- eszi -e az olajat (kipufogón lehet látni)
- normális -e az alapjárat (hallani lehet)
- lengéscsillapítók rendben vannak -e (meg kell nyomkodni)
- üzemi fékek + kézifék
- váltó ellenőrzése
- lámpák, izzók, belül is!
- kormány
- rohad -e, sérülések...szal szinte mindent, volt már aki utólag jött rá, hogy a frissen vásárolt használt autójában nem műxik a légkondi (télen vette), egyiknek meg nem volt benne hátramenet...
extra - SEXRay
-
Integra
titán
semmi földet rengetőt ne várj a frissítéstől szerintem.
ugyanúgy olaj és benzinzabáló lesz.
ezen semmit se tudnak változatni. max nem 1 liter olajat kell beleönteni minden ezer km után, hanem 9dl-t.
az f20c-t meg már rég lehagyta a honda és már rég bikább jobb motorokat is épít. csak nem építik a k20at be, mert az kereszt motor, az f20 meg hosszati. de technikában már még fejlettebbek vannak sok éve....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
Hát igencsak nehéz lenne a döntés ha az s2000 és az rx8 között kellene választani....szerintem is kb ugyanaz az auto...én ugyanazt látom mindkettőbe..sportautó..mondjuk igen a wankel megeszik 18at is akár...az s2000 mocija nem tom emnnyit eszik feltételezem ennyit talán nem
Örömautózásra sokfajta verdát lehetne venni.....nagyon hosszú a lista.....
e30tól 599 Gtb-ig......"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
jó csak tartsd fenn és szervízeld és szerezz egyet ami értelmes állapotú és árú... ..ha 4ből 3at teljesítesz már nyertél....persze nem anyagilag.
Örömautónak még mindig a legolcsobb a e30 325ix vagy feljebb e36 m3..de tudom senki se hiszi ezt el ittenség."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Boxer001
veterán
-
dokar
addikt
-
Füge007
senior tag
Ne már, én meg azt mondom sikerüljön ez a terve! Ne legyetek már rosszakarók, azzal senkinek nem jobb! El kelene már felejteni a szoszéd tehene effektust.
Füge
-
lajafix
addikt
válasz Füge007 #7917 üzenetére
rosszakaró? dehogy is, ez tapasztalat. Lakás van, asszony van, 1 gyerek van, lassan 2 gyerek is lesz, még jó hogy a kombink kiszolgálja majd őt is.
De én még mindig 911es porsche-ra gyűjtök. Van rá már egy 5 ezresem amiről nem tud az asszony, az ebédpénzből spóroltam, pszt ne mondd el neki...
akarom mondani: a családalapítás átrendezi a prioritásokat.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
Integra
titán
válasz Boxer001 #7913 üzenetére
na kint azért elég sanszos hogy hozzáfogsz tudni jutni egy jó állapotú mr2-höz!!!
a mi donorunk is onnan jött darabokban, miután le hátékázta a tulaja....
igazi jdm mr2 turbo volt, most már "hibrid", de most még jobb lesz[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Don Vittorio
őstag
Időnként feltűnök itt, és beírom, hogy a kérdésre a válasz a 350z.
Volt már, és lesz újra. Kell.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Don Vittorio #7928 üzenetére
Nekem még csak utazni volt vele szerencsém, de az egyetem elvégzése után én is be fogok invesztálni egybe.
-
a_tesz
Korrektor
válasz Dr. Ernő #7927 üzenetére
igazán nem szeretnék vitatkozni, de a használtautó ezt adta a "swift S" keresésre, másrészt meg hát csak tudom, hogy GA volt a mi swiftünk is. az adásvételit sajnos nem találtam most meg, de folyamatban van a keresés, és ha kezem ügyébe akad, mindenképp megosztom. és tényleg nem volt se hátsó ablaktörlő, se ablakfűtés, se kalaptartó.
Rick4: az valószínű már gl volt.
de én szerintem leállok, lassan már így is én vagyok a véresszájú suzukis. egyébként meg vegyen mindenki új swiftet, mert az jó, és nekünk is az van
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Dr. Ernő
tag
Következő felszereltségek voltak 1.0-nál
"S" >> "GP" >> "GA" >> "GL"
A tietek lehetett a "GA", majdnem csúcsmodell (ebben sem volt hátsó ablakfűtés-törlő és kalaptartó, de volt benne antenna A hivatalos Suzuki prospektus is 1.0 GA-val kezdődött.Vagyok annyira perverz, hogy megnéztem 1995-ben 1.0S ára 937.000 Ft volt, 1.0 GA 999.000Ft-ért vesztegették.
ui: a hasznaltauto.hu mióta számít hiteles forrásnak?
-
lsc
nagyúr
válasz dragonfx #7930 üzenetére
Kissárkány , megtalálta a járműved BMP-1 , a nevében csak egy betüt kell átírni és már is BMW , amennyiben kisebb kötözködik azt széttaposod , amennyiben nagyobb azt szétlövöd . Ez is egyhatos , igaz itt 16 liter , de kicsire nem adunk .
Rozsdásodás , zöldkártya nem gond , a macákkal is lehet hancúrozni a "csomagtérben" .
Jó gép .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Integra
titán
válasz Don Vittorio #7928 üzenetére
nagyon diszno vas!!!
csak lekéne faragni pár száz kg-ot a súlyából...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lsc
nagyúr
Jó dolog , azért a gerincem néha érzi azt a 20 évet . A deszanttérben egyébként rájöttek a rohambili egy másik funkciójára is , az helyettesítette nem egyszer a "nylon zacsit " . Elöl nem volt annyira vészes , csak a rugózatlan ülés az sajnos néha visszaütött , a szó szoros értelmében .
Az élet kegyetlen .
-
döncike91
csendes tag
én majd trabit veszek elsönek nyúzni jó lesz
-
lsc
nagyúr
-
Rick4
félisten
válasz Dr. Ernő #7941 üzenetére
reggel volt a bbc-n a sebesség c. műsor, próbálgattak egy mercedes slr-t, épp a német autópályán ment vele Clarkson, mondja, hogy ha padlógázon megy (335-tel) akkor a 80as tank benzin 19 perc alatt kiürül...az is ott van 72 lityós fogyasztás..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
szatocs
őstag
Veyronnak is a max sebességes menetekor valami 12 perc, ameddig kiürül a tank
Szerk.: Meg is találtam
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
lenox
veterán
Visszaneztem, de nem birtam kitalalni, hogy mi ez a 72 lityos fogyasztas. Segitesz?
Kulonben 19 perc alatt 80 liter, az percenkent kb 4 liter, masodpercenkent tobb, mint fel deci, az eleg komoly. 2 literes uvegbol kb. igy lehet onteni a benzint. Vagy pl. vettem most ilyen gozborotvat, orankent 300 literrel nyomja, az kb. ott van, szal ugy viszi a benyat, mint egy gozborotva a vizet... Eleg komoly.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest