Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
Ezért is van egy havi 10 ezres megtakarítási kötvényem az Allianz-nál, tudom nem sok de legalább elveszik!
VS:
Az évek múltán az a havi törlesztő is egyre kevesebb pénz lesz ahogy pl. 2 éve 20 ezer többet ért mint ma, 4 év múlva mondjuk 25 sem fog annyit érni mint ma, plusz a karrierem jól alakul, többet fogok keresni nagy valószínűséggel!
Magadnak mondassz ellent, illetve azt gondoltam tisztába vagy vele mit irtál alá az Allianznál, nekem itt az Uniqás és nekem az infálciót követi sőt meghaladja a befizetendő összeg, ezzel kb havi 150Ft-al nő folyamatosan a befizetésem. Namost ez nem a megtakaritás topic, de levezetem neked hogy a köteleződ rohadtul nem lesz kevesebb, és ha 6évre veszed fel a kölcsönt akkor az első években a befizetésed 90%-a a kamat, és kb 10% a tőke amivel az autódat törleszted. Természetesen ez arányosan fordul, és a végén már nem fizetsz kamatot, de lásd be hogy használt autóra nem kapsz megfelelő hitelt. Illetve a befizetésed soha nem lesz kevesebb, ha monjuk CHF vagy más deviza alapu hiteled van folyamatosan változik, és amikor E-HUF válts lesz buksz egy hatalmasat ( a megtakaritásodon is). Szóval pénzügyileg gondolt át még ezt az autóvásárlást. Aztán ha reálisabban látod a dolgot, akkor vegyél egy suzukit, kicsit papir, kicsit "gyenge", de legalább magyar, keveset eszik, minden fillérekből kapható, és A-B-be nincs jobb választás. Amugy nem a suzuki márketingese vagyok, csak kezdek észhez térni hogy nem lesz 1.6VTI-m .MOD: Megbizhatóság Vs ár, erről nems szoltál a pug 1007 tulajoknak akik sorra robbantak le a nem olcsos gépsassal pár km-után, meg tegnap láttam egy Mergást, valamiért dühösen ált az E merci melett, neki se szoltál arról hogy drága kocsi nem romlik el? Az ár nincs közvcetlen hatással a minőségre, sőt ha azt mondom egy bizonyos ár felett manipulálnak te nézel majd engem hülyének. Szerinted megéri a BMWnek és a Mercinek folyamatosan minőséget adni maximálisan, nem csak pont olyan minőséget tartanak amit a presztizs megkövetel, hogy aki uj autót vesz, 2-3évig ne nagyon szenvedjen, majd a 3. tulaj szop vele rendesen, mert olcso volt.
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
lsc
nagyúr
válasz Khelben #8299 üzenetére
Akkor elmondom neked , hogyan vettem az első Corollámat /10 éves volt , 137 e km-rel , szervízkönyvvel/ .
Fiat kereskedésben volt , két nappal előtte számították be egy fiatba . Szép állapotban volt , kitakarítva , állapotfelmérés , stb. . Próbaút , tetszett , alkudozás , ötvenet engedtek . Mind ez szombaton volt , amennyiben viszek foglalót /kp-ben fizettem / , kedden át tudják adni , hétfőn nincsenek nyitva , de az eredetvizsgálatot megcsinálják . Hazamenetel közben be a Toyota szervizbe /szombathelyi volt a kocsi / , előélet megkérdez . 120-nál volt egy törés , egy őzet ütöttek el vele , lökhárító , j e lámpa csere , hűtő javítás . 130-nál még ott volt szervízben . Lefoglaltam , kedden vittem a pénzt , hoztam a kocsit . Később találkoztam a volt tulajával , tényleg ennyi baja volt a kopó és cserélendő alkatrészeken kívül /ez kb két hónappal a vétel után volt , de már visszasírta / . Azóta is használom nem bántam meg .
Még hozzátartozik annyi , hogy kb két hete jártam a kereskedéseket . Természetesen ehhez kellett szerencse is , meg az a két hét .
Ami kimaradt , a fiatban az állapotfelmérés korrkt volt , a szokásos hülyeségekkel / pl akksi öreg (4 éve megy nálam , nem néztem mennyi idős ) , gumik kopottak / az is még legalább 3 mm / .[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Harti
senior tag
Köszönöm mindenkinek az őszinte és kemény véleményeket!
Kicsit jobban belegondoltam a dologba és igazatok van, nagyon sok a kockázat, de akkor inkább nem veszek semmit!
Füge: A nem tudok félreraknit úgy értettem, hogy csak úgy, hogy na most 30at flrerakok az nem megy, ha van mire félrerakni meg KELL félrerakni mert X-Y-t fizetni kell az rendben van!
Az élettapasztalatról annyit, hogy tény, nem vagyok öreg de fenntartok egy lakást, sok elszórt pénz legalább egy 30as amit havonta így eldobok, és így is nagyon jól élek! Azt a 30-at gondoltam jobb lenne értelmes dologra elkölteni, ezért terveztem drágább autót!
Csupán ennyi az egész!
Nagyon értékelem, hogy ennyire szíveteken viselitek a dolog alakulását!
Senki nem vállalt még be közületek egy 25 körüli autóhitelt havonta 5-6 évre?
Csak én gondolkozom ilyeneken?
-
TexT-BoY
addikt
DE anyám a 3,5milliós autoját 50%önerővel és utána hasonlo konstukcióval fizeti, illetve valamivel 30felett, cascoval.
Kicsit jobban belegondoltam a dologba és igazatok van, nagyon sok a kockázat, de akkor inkább nem veszek semmit
De vegyél, nem ez a megoldás, de nézz körbe mit kapsz 300-400ezerért. Aztán a megtakairtásodba pakold be a plusz pénzt, igy már megis takaritottad, nekem nagyon sokat jelent ha duplán fizetem olykor-olykor.
Azt a 30-at gondoltam jobb lenne értelmes dologra elkölteni, ezért terveztem drágább autót!
Megtakairtás alapja hogy nem veszel drágább autót csak ha bőven többet tudsz megtakaritani, illetve több pénzt "folyatsz" ki a kezedből.PS: tényleg mindenki a javad akarja, senki nem irigy, senki nem gonosz, csak jobb belátásra szeretnének téged hozni az emberek.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
lsc
nagyúr
válasz Khelben #8304 üzenetére
Amennyiben nem értetted , a fiatban sem akartak átcseszni , ott is teljesen korrektek voltak .
Az akksit meg a gumit mindenhol ráírják , hogy használt elöregedett , a Toyotában is így megy /nem gyanusítás , de ottani szerelők mérik fel / , ott vettem a másikat , viszont egy gumin lehet látni hogy jó-e , aki meg a gyártási évet is megtalálja , akkor nincs gond .A lényeg meg annyi , egy kis utánajárással meg szerencsével ki lehet fogni . A másik Corollát hibákkal vettem /állapotlapon rajta volt mind / , más gond nem is volt vele .
Az élet kegyetlen .
-
Khelben
nagyúr
Nem. Sosem vennék autót hitelre. Sőt, semmit. Ha valamit hitelre kell venned, akkor jó eséllyel nem engedheted meg magadnak és fenntartani sem tudod, legalábbis nem normálisan, lásd bmw-be buherált lada alkatrészek.
(kivéve talán a lakást, azt el tudom fogadni, ha valaki hitelre veszi, mert máshogy nem lehet, meg az létszükséglet. az autó nem az.)
[ Szerkesztve ]
-
Füge007
senior tag
Nem az a probléma, hogy nem jót szeretnél. De vedd figyelembe a jelenlegi gazdasági helyzetet! Sajna semmi nem biztos még a jövő hétre sem, nemhogy a jövő évre. Most minek akarsz belemenni egy olyan helyzetbe aminek nem világos a vége.
A barátnőm szoszédjában élő család vett hitelre egy astrát, hencegtek fűnek fának nekik van a legjobb kocsijuk az utcában. Majd teltek a hónapok, kb fél év múlva egy szombati napon megjelent két öltönyös úriember. Kint voltunk a ház előtt így végignéztük a történéseket. Az eggyik bement kihívta a tulajt, nagyon udvariasan azt monta 10 perce van, hogy kipakoljon a kocsiból, kéri a papírokat, és a két kulcsot. Nem telt bele 5 perc kipakoltak a tulajok, majd szépen viték is a verdát. Azóta kicsit visszavettek az arcukból.
Vegyél egy olcsó verdát, megtanulsz vezetni, nem fogod annyira félteni. Viszont hidd el meg fogod becsülni! Azzal meg, hogy a heverok mit mondonak ne törődj. Itt a topicban nagyn jó hozzászólások és ötletek hangzottak el, rágd át rajtuk magadat akár töbször is. Senki nem akar neked rosszat, és másnak sem aki hasonló cipőben jár!
Onnan is látszik, hogy te is gondolkodol, hogy feltetted ezt a kérdést, és nem észnélkül rohantál kocsit venni.
Füge
-
Mawyx
őstag
A szüleim bevállalták, jól ment sorunk, szalonból kihoztak egy Suzukit, végre lesz kocsija a családnak. Aztán egy szép tavaszi napon édesanyám agyvérzést kapott a munkahelyén, félig lebénult Azóta már újra tud járni, beszélni, de semmi több, leszázalékolták huszonpárezer ft-ot kap. Fater dolgozott keményen, aztán ő is lebetegedett, emésztőrendszeri gondok. Az eddig életerős férfi, most 60kg-és és alig bir reggelente kimenni a kazánházba és begyújtani. Őt is leszázalékolták, 30ezer Ft-ot kap. A részleteket nem birták fizetni. Végül nem vitték el a kocsit, mert egy kedves barátunk segített rajtunk, hogy ne vesszen kárba minden, de így meg neki tartozunk.
Hitelt csak végszükségből, luxusból nem! Egy kocsi pedig luxus.
Gondoltam, ha majd lesz 400k-m, akkor veszek jobb kocsit. Most van 400k-m, de nem költöm el, sose tudni mit hoz a sors. Ha lesz másfél millám, akkor majd nyugodtan kiadom a 400k-t a kezemből.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
dragonfx
veterán
Már ne haragudj nem tom hány éves ember vagy de elég gyenge jellem van ha az itteni kis csika bexari alakok el tudnak bizonytaalnítani attól hogy szíved egyik vágyát kívánságát teljesítsd hogy autót vegyél magadnak,és te mondtad jelenleg racinális érvel alapján 1.4es astrára vágysz vedd meg ne foglalkozz azzal mi lesza jövőben!!!..a jelen a fontos!!!..Ha íg nézed soha az életben nem veszel kocsit mert addigra a pénzed még annyit se fog érni.
Amikor valakimeg köcsögözik valóságba hogy minek nekem bmw, meg drága meg stb...(az ittnei csírák véleménye nem érdekel nem ismernek csak írkálnak a levegőbe nekem).....csak azt mndod nekiik figyi én eztszerettem volan tudtam mit vállalók, nem érdekel kinek mia véleménye, nekem tetszik, nekem jó örömömet lelem benne......és a legfőbb amondás>>a rossz autó is több mint a nincs autó ..hiába mondja fuu xy-vel mennyi gond van...de épp olyank mondják akiknek autojuk sincs látszik irigység szól belőlük....ha keveset ismész majd, de tudod ott a tény tény marad, ha szükséged van rá és van rá kis zséd akkor csak beülsz tankolsz és mész..míg ha pénzt örizgetsz cska vesztaz értékéből..tény persze ze az auto is...de ha van is pénzed nem lesz mivel menni...mert nem fog ott állni a házad előtt az autod.....a tény a lényeg hogy van/legyen, mert ha kell cska hozzányulsz a nincshez nem tudsz hozzányulni....remélem érthető elsz amit leírtam, többet nincs kedvem hozzátenni, saját szívedre hallgass abból még snekinek nem lett rossz......de akár vehetsz 900é 1.6os 3as bmw-t is..... ...lehet tán megszánlak vele......[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
Én 35öt fizetek, amikor vettem, azt gondoltam mit nekem 50ezret is röhögve tudok törleszteni, aha, kicsit más amikor az ember alatt ott is van az autó és használja is.
Most azt mondom kényelmes, de havi 40ezret tankolok, ehhez a km mennyiséghez, hozzátartozik a gumikopástól kezdve a fél évente olaj+szűrőcserén át minden, olyan költségek amire az ember nem is gondol, mert ááá az úgyse sok, nem a szart nem.
Biztosításról, performanceadóról meg sok egyéb hülyeségről nem szólva.
2 hetente ablakmosó...Kiszámoltam kb a havi törlesztőrészlettel együtt olyan 1milliót költök a kocsira évente. Nagyban függ attól mennyit használod, de ha nincs évi 6-700ezred erre a célra akkor felejtős.
Mi az hogy nem tudsz többet félrerakni? akarod a kocsit vagy sem? nem értem én ezt.
-
törölt tag
válasz dragonfx #8313 üzenetére
Mutasd meg 1 kezeden hányszor tankoltad tele az autódat? Jézuska meg a nyuszi hozott 1-1teletankot?
Tudod valaki használja is az autóját, nemcsak nézegeti a garázsba mert nincs pénze tankolni... Habár a garázsban üldögélni benne, biztos kényelmes lehet. ez már a te ízlésedet dicséri.
-
dragonfx
veterán
Nehogy már eltántorítsátok hogy autót vegyen....ő bevállalja..ti nem.....mér szoltok ebbe bele?..ő típust kért nem ...azt hogy helyette döntsetek..elég gáz ha rátok hallgat.
Pumpi>>de legalább van....így elmondhatom egy dologban áll a pénzem..nem pedig hétvégenkétn elpartyztam azta lét szépen lassna hanem tudome gy dologban fekszik ami hazsnos,és ha kell akkor ott van....én nem aza típus avgyok akia sarki boltba 2 sarokr ais autóval megy..ahova szükséges megyke azzal, mert nincs más gazdaságosabb alternatíva akkor
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
TexT-BoY
addikt
válasz dragonfx #8313 üzenetére
Úr isten, ezt ide viccből irtad ugye?
Te talán tudod ki vagyok, hol élek, mit csinálok? nem mert ennek nem ez a lényege. Leirtunk neki REÁLIS dolgokat, amiből ő levonja a konkluziót. Te ezzel szembe idejösz és személyeskedve mindenkit szidsz, aki kicsit racionális, és AUTOT vesz, nem 1.6os BMW-t. Jha megint itt tartok, a 316nál, eddig azt hitem kicsit balga de jó gyerek vagy, a forum "BMW-se" ahogy van itt "nissanos" jomagamat "hondásnak" tartom, de nem, te nem vagy racinális, te nem vagy normális. Te egy igazi eklubbos "đđđđđđ" vagy. Eddig sokan ignoráltak, ezután még többen fognak.Illtve most elmegyek a moderátort keresek topicba és ezt a hozzászólásod bemásolom, mert ez nekem (is) szarul esik, ahogy a többi embernek is, akiket te letuskoztál.
Nagyfiu vagy, gratulálok.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
erdoke
titán
Az autó egy nagy halom pénznyelő vas. Újonnan, sok garanciával az értékvesztése hatalmas, később pedig a fenntartási költsége ugrik meg jelentősen.
Éppen ezért autó miatt lekötni magad, és kockáztatni szerintem sem érdemes.Mióta gyerekeink vannak, és én a munkám miatt sokat utazok, a feleségem mindig szeretett volna egy külön autót. Mindaddig nemet mondtam (kb. 4 évig!), amíg hitel nélkül egy megfelelően biztonságos, műszakilag még jó állapotban levő járgányt nem tudtam megvenni.
Kérdés, hogy te milyen kompromisszumos megoldásra vagy hajlandó, mert 4-500e-ért pl. biztonságos autó nem nagyon van.
A legjobb aláírás a héten
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Nem tudom mennyire tartozik ide, de leírom.
Várjátok az új Trabantot? Vennétek egyet?"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Calogero
addikt
válasz Khelben #8264 üzenetére
1.4 H Astránk van (1.4 Focust cseréltük erre) szenvedésnek nyoma sincs (vezetési stílustól is függ), persze nem egy erő gép. Az asszonynak vettem, neki nem 200 km/h a cél. Tartosságáról nem tudok nyilatkozni augusztusi a kicsike.
Az múlthéten a céges Pajero L200 helyett a kis Astrát kellett igénybe vennem. Ma adtam le a menetlevelet+tankolási számlákat az elszámoláshoz (1730km megtett út,96,65l üzemanyag, 90% autópálya, tempomat)
A biztosítás meg változó sok mindentől függ (lakóhely kor)
Mi nyáron voltunk ilyen dilemában 1,4 vagy 1,6Akkori adatok (persze az új árakat nem néztem, mert nem akartam váltani)
28 éves nő megyeszékhely A0
Kötelező: 5000-16000 volt a különbség n.évenkénte a 1.4 és 1.6 között.
CASCO: 1000-2500 volt a különbség havonta.[ Szerkesztve ]
-
shaft72
tag
Nos üdvözlöm Erdoke kolléga döntését amikor végül mégis az Accordot választotta. Tanusíthatom, nem fogja megbánni
Nos közben nekem is meglett az Accord, egy 2004 augusztusi, ezüstmetál 2.4-es Type-S. Ültetés, sportlökös elöl-oldalt, accord küszöbök, minden. Mondanom sem kell, egy álom ez az autó. Elöl tipikus pöffeszkedés, de azért hátul sem kell szégyenkezni a hellyel. Nekem, aki eddig 60-80 lovas "gyíkmotorokat" vezett, brutális az az erő amivel rendelkezik, egyszerűen nevetséges, a városi autók többségét nyolcszor körbe lehet autózni, sávváltás, előzés gyerekjáték. Meglehetősen nagy önuralom kell hozzá, hogy ne kezdjen el faszoskodni az ember, és ne kezdjen "alázni", de hát ugye kultúrált Hondásoktól ez talán elvárható. Mióta megvan az autó, több gyalogost meg buszt engedek el, a márka megítélését növelendő.
Habár városban is egy fehér cápa magabiztosságával mozog az Accord, az igazi "élőhelye" mégiscsak a városon kívül, az autópályákon található. 150-160 röhögve tartható utazósebesség, de 180 vagy afelett is mászkál, bármennyi utasról és csomagról legyen szó. Érdekes azt megtapasztalni, hogy ha jön a seggedben egy keménykedő 1.4-es valami, akkor nem feltétlenül kell lehúzódni, lehet gázt is adni, 170 felett már jobbára lemaradnak az ilyen kollégák. (Mondjuk inkább elengedem az ilyen embert, ha élvezi az üveghangot hát hagy menjen )
Csomagtartó relatíve marha nagy, ma vettünk 3 elég nagy lapra szerelt szekrényt, egy fritőzt, egy konyhai robotgépet meg egy szendvicssütőt, befért
Egyedüli hátránya talán hogy le van ültetve igy vigyázni kell parkolásnál a magasabb padkákra. Fekvőrendőr, parkolóház ellenben abszolút nem okoz gondot.
Összefoglalva nekem nagyon bejött a kocsi, és remélem még hosszú évekig élvezhetemErdoke: a tiéd pontosan milyen felszereltségű is lesz?
-
Integra
titán
válasz shaft72 #8332 üzenetére
wow, gratula
igen, jó idő, száraz utak, de még téligumi az autón, szóval nagyon észnél kell lenni, nekem is nagyon fogni kellett szombaton, kergetőztünk is a jóidőre való tekintettel picit, drámaian le is zuhant a benya mutatóm[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
erdoke
titán
válasz shaft72 #8332 üzenetére
Itt a jobb szélső + tolatóradar + gyári BT kihangosítás + apróságok (szőnyegek, sárfogó gumik, napárnyékolók, stb.).
Nekem "sajnos" újonnan kell venni, így a Type-S Special Edition nem futja a keretből.Gratula a járgányhoz! Remélhetőleg korábban is vigyáztak rá.
-
shaft72
tag
Hát azt hiszem te sem égsz be majd a járgánnyal
340 nm nyomaték, 17-es kerekek, gyönyörű lesz...
A BT kihangosító is baromi jó, mondjuk nekem utólag szerelt van benne, de frankó, csak bekapcsolom a BT-t és kész, még a rádió is szólhat közbe
Az autóban 66k km van, teljesen jó állapotú, szal úgy tűnik vigyáztak rá, de annyira biztos nem amennyire én fogok rá (az ésszerűség keretein belül persze)Köszönöm a gratukat mindenkinek!
-
erdoke
titán
válasz shaft72 #8338 üzenetére
Azt hiszem, az adott keretből jelen pillanatban a legjobb kompromisszum. Tűrhető motor, jó felszereltség, és még némi presztízs is akad. Kicsit füstölögni fog, amikor odalépek, de legalább nem áll neki részecskeszűrőt pucolni az autópályán.
Más. Bő 15 éve mit nem adtam volna egy ilyen járgányért. Láttam néhányszor élőben, csorgott a nyálam rendesen. Most viszont biztosan nem adnék érte ennyit se.
[ Szerkesztve ]
-
shaft72
tag
A legjobb kompromisszum itt gondolom azt fogja jelenteni, hogy apu oszt az autópályán, aztán néha beülhetnek a gyerekek is hátra, csak hogy viruljon a fejük
Más: muhha, erről főnököm mesélt egy sztorit. Haverjának a 90-es évek elején (nagyvállalkozó, biztonsági cég, stb.) volt egy ilyen kocsija, természetesen menőzésből. Járogattak a szaunába, aztán főnökömnek feltűnt, hogy a csávó egyre kevesebbet jár a 850-essel, ellenben mindig a dízel Vito-val jön Rákérdezett a dolog miértjére, jött a válasz: "Há hülye vagy? Leeszi a fejemet." Amúgy valami 20-25 litert zabált asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Harti
senior tag
Jó Reggelt!
Látom tegnap este micsoda vita keletkezett...
Lezárnám annyival a dolgot, hogy köszönöm mindenkinek a véleményeket és a segítséget pro-contra az ügy mellett!
Március elején tervezem a vételt, addig lesz időm 100szor is átgondolni!
Köszönöm mégegyszer
-
dragonfx
veterán
nem is drága....
Ez ugy vedd mintha most egy m6ost vennél vagy 760-ast..kb akkor autó volt a korában....de ha ebbe valami elromlik..csak szakszervíz és már készítheted is csekkfüzeted... ....egy ilyennel bemész bárhova 6számjegy alatt nem jössz ki..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Stalker-2572
veterán
Csao!
Tanácsot szeretnék kérni...
Találtam a neten 350k-ért 16éves Golf2-t, NAGYON szép esztétikai állapotban. Erősen gondolkozom, hogy megvegyem. Eretedetileg dieseleset kerestem, mert azokat dicsérik megbízhatóság szemponjából, de ilyen áron nem találtam ilyen jót. Ez benzines 1.6. Mit tudtok róla? Ha megnézem mire figyeljek oda?
Köszi[ Szerkesztve ]
All Black...
-
erdoke
titán
válasz Stalker-2572 #8348 üzenetére
Sokat fog fogyasztani + sok lesz a biztosítás és adó, különösen az autó értékéhez mérten. Futóművet érdemes alaposan átvizsgáltatni, főleg ha a gyári virslinél lényegesen nagyobb kerekek voltak rajta.
-
dragonfx
veterán
válasz Stalker-2572 #8348 üzenetére
annyiért télleg elég olcsó...nézd meg ha nincs nagy baja hajrá...
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest