- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
koxos:8]
senior tag
Üdv!
Ismerősömék 1-1,5 millió körül vennének családi autót.
Milyet tudnátok ilyen árban ajánlani nekik?
Eddig úgy tudom, hogy golf kombit néztek, esetleg mást tudtok ajánlani? -
x_o_n
veterán
válasz Dyrtyho #49777 üzenetére
teljesen jó első kocsinak bár egy 1,4 esre kevesebbet kéne fizetned már ha számit.
öregecske de 150k van fiat szarocsento is már az kisebb helyre beférkeveset fogyaszt stb
ugye érdemes azt is nézni mennyit kell rá fizetned,mennyit fogyaszt,meddig érvényes rá a műszaki.
árban teljesen jó,mi az érték határ?ez jobb: korban ,futott km stb...
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Manitou #49807 üzenetére
Nekem sincs elég pénzem tankolni, de nem adom el az autót.
Egyébként pont a napokban gondolkoztam, hogy hosszú hetek-hónapok óta nem tankoltam "normális" benzint. Szinte csak és kizárólag Klub petrol és Auchan. 2 éve még 80%-ban Shell ment bele a maradék 20% meg OMW. Minden második hónapban kapott egy teli tank 100-as V-powert, manapság meg rá se merek nézni az áraikra. Vicces.
-
Csaby25
őstag
Ertem, a polo az kisebb nem?, azert egy picivel nagyobbat szeretnek, mit ajanlotok(fogyasztas,biztonsag olcso alkatresz..kb 1.7 milla)?
Esetleg Golf V, vagy valami hasonlo...skoda, seat?
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Xero
nagyúr
válasz AMD Power #49809 üzenetére
Mondjuk most van két mekis shell prémiumos kuponom -10Ft-al. Lehet, hogy jövő héten telenyomom vele, úgy nem olyan durva a különbség, kicsit érezze már a törődést.
(#49811) Khelben: Végülis szinte mindenhol ugyan azt tankolod eltekintve az adalékoktól. Meg egy őskövület 8V OHC motornak nem pont mind1, hogy mit kap a szájára?
Egyébként megnézem melyik az az itthon hivatalosan kapható 95-ös üzemanyag amitől széthullik a motor. Nem ukrán benzin az...szerk: Mondjuk ha belegondolok, lehet, hogy a Fordok nem bírják. Van akinek muszáj prémiumot tankolni.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
válasz dízelracer #49816 üzenetére
és mennyi ilyen epic fail van...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
-
dízelracer
őstag
válasz AMD Power #49794 üzenetére
Tesóméké a gyengébbik 1.4 8v Classic. Annyira egy egyszerű fapad az egész autó, hogy nem sok minden van ami elromoljon benne. Kopó alkatrészek is viszonylag olcsóak hozzá. Tanulóautónak nem rossz választás. Aztán idővel majd vesz valami jobbat.
(#49795) Csaby25: Ismerős Mazda 323-járól valami vicces kedvű illető a parkolóban letörte mindkét visszapillantó tükröt. Nem emlékszem pontosan mennyit mondott rá de 50k felett volt az egy pár kézi állítású fűthető tükör. Az elég fincsi.
(#49808) Xero: Semmi gond nincs az Auchan üzemanyaggal.
-
-
Csaby25
őstag
válasz dízelracer #49821 üzenetére
Ok, ok rajottem mar hogy draga az alkatresz a Mazda 2-hoz, kerdes az hogy mit ajanlasz helyette.
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Hello!
Maskeppen teszem fel a kerdest, hatha igy tobben tudnak segiteni:
Max 6000 euroig erdekelne, 1.4-1.6-os motor,4 ajtos, 2000 utani evjaratu auto.
Ami fontos:fogyasztas, biztonsag, olcso alkatresz.
-
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz Napfénysüti #49834 üzenetére
Még szerencse.
-
mokus1
addikt
Egy furcsa kérdés, nem vagyok egy szerelő sőt... Akkor mi van ha egy fejes csavar beletört a menetbe? :S Meg lehet menteni valahogy?
-
hobizoli
nagyúr
válasz mokus1 #49842 üzenetére
Ha egybol a feje alatt tort le, akkor lehet hogy siman ki lehet tekerni kezzel is, csak le kell venni a kipuffot a masik csavarnal is es akkor a csavar kiallo vegenel fogva siman kijon ket ujjal is akar, vagy ha picit belejebb van, akkor egy kis csavarhuzoval rasegitve
Gondolom nincs beleragasztva is, mert az magas hore altalaban le szokott bomlani, de ha vmi hoallo istenfasza fuvazzeg ragasztoval is rogzitve van, akkor eleg szopo
több drón kell ;P
-
mokus1
addikt
válasz hobizoli #49843 üzenetére
Egyből a feje meg egy kis része a csavarnak.Semmi speciális csak egy sima csavar.De nem lóg ki sajnosNem nagyon néztem rá láttam hogy mi van. Imádkoztam hogy fél1kor bírja ki hazáig.Holnap megcsinálom ha tudom ha nem akkor valahová elviszem . Köszönöm a tanácsokat Remélem kitudom csavarni itthon.
-
Xero
nagyúr
válasz mokus1 #49844 üzenetére
Fogsz valami bitang erős ragasztót, vagy ne adj isten egy hegesztó pisztolyt. Kis pöttyön odafogatod a felülethez az első kezed ügyébe eső kis vasdarabot. Ha megfogta szépen fogóval elkezded csavarni és hátha kicsavarodik.
Ha nem adja magát, akkor mindenképpen meg kell fúrni, először valami kis átmérőjű rövid szárral, és akkor is lehet próbálkozni ragasztással és csavarással, csak most belülről. Ha ez sem válik be akkor jöhet a nagyobb átmérőjű szár és a menetvágó.
-
Lokids
addikt
A leírás szerintem ellentmond a szervizintervallumoknak.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
AMD Power
titán
Alkatrészárak használt autókhoz
Drága VW mi?
-
nagyúr
Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs