- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Csak óvatosan : Rákot okozhat a rali?
más : Az igaz hogy németben sokkal jobb állapotú E46-os BMW -t lehet kapni m int itthon ?
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Érdekes, igaz várható volt [link].
Az élet kegyetlen .
-
hobizoli
nagyúr
válasz dízelracer #49647 üzenetére
Meg Szijjártó elvtárs is hetente sipákolt minden 2Ft-s emléskor a 300Ft-s a benzinarnál hogy óóó ez a kormány felelőssege, és tönkreteszik a magyar családokat ezzel és fúúú, most meg ~néccá-nal flegmán aszondja egy laza 8Ft-s emeléskor is, hogy áááá ez nem az ő felelősségük, ijen árat diktál a piac
Meg nyekereg hogy de különbenis, a jövedéki adó emelése miatt ennyi, de azt egyrészt csökkenthetnék is, ha akarnák, másrészt meg ha kivonom belőle, és rendesen ÁFA-san számolom, még akkoris 60Ft-l drágább most, akkor meg miről beszélünk...?
szélkakaspárt
több drón kell ;P
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ismét superb téma: [link]Ezért mennyit lehetne kérni reális esetben ha még jó is lenne?
Egy banki isszavett autó de nem jó, motorhibás, folyik belőle az olaj..... Ha jó lenne és jó áron is lenne akkor bele is vágnék. mondjuk 2 milka alatt lenne. 1.8 as turbómotor fainul megy.Mod: Toyota Aurisokról mi a vélemény? 1.4 es motorral rengeteg van belőle, de sokan írták, hogy az elég szánalmas választás hozzá....
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #49659 üzenetére
Az új valami nagyon gázul néz ki.
-
pszili8
aktív tag
Szerintem külseje elfogadható(S2000 kittel ),egész vezethető(100Le-s változatot vezettem),amitől undorodom az a belseje,inkább az anyagoktól mint a kinézetétől,annyira gyenge/gagyi műanyagból van(tudom,hogy nem felsőkategória de akkor is),hogy féltem kiszállni az autóból nehogy eltörjön a kilincs,tudom a Swiftben is olyasmi,de ez rosszabb.Ülések városi szaladgálásra kényelmesek,de hosszabb útra nem annyira.Amit én vezettem,mondjuk az a leg-leg-leg-leg alapabb fabia volt.
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
zoo8800
veterán
válasz Yushchenko #49662 üzenetére
Gesztus értékű alku biztos belefér, de sok engedményre ne számíts.
rip and tear, until it is done
-
AMD Power
titán
válasz Yushchenko #49664 üzenetére
Olvasgass utánuk. Népítélet, Autónavigátor....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mr.Grincs #49657 üzenetére
A benyóssal vagy a D4D-vel? Én utóbbiba majdnem beleugrottam, 90 ló elég ehhez a kasztnihoz hétköznapokra, nem kell szénné forgatnod hogy történjen valami, igaz kicsit szűk fordulatszámtartományban élénk a cucc.
Végül a hiteles múltja/jelen miatt kihagytam de jól tettem, mert azóta elég sokat erősödött a frank.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Xero
nagyúr
Inkább régebbi az erősebbik 1.4-el.
-
pszili8
aktív tag
válasz Yushchenko #49662 üzenetére
Lehet alkudni,semmivel sem jobbak a többi kereskedőnél,az más kérdés,hogy azt mutatják...
Fabia bírja az E85-őt is,nem kell semmilyen átalakító,céges fabia egy éve etanollal megyés semmi baja.[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Yushchenko #49664 üzenetére
A régebbi picit olcsóbb,viszont gyan az.Szvsz jobban is néz ki.Az újnak jobb a futóműve (hangolása) szvsz.1.4-es nézz,legyen tartalékod is.
Az etanolos dolgot én is alátámasztom.Igaz nem 100% de 80-20 arányban simán elment az enyém.Többet nem mertem,megjött a hideg[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Lokids
addikt
Na ez [link] hétköznapokra tökéletes kocsi lenne, ha nem lenne ilyen rohadt drága.2004-es és még mindíg több mint 2 milla.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
giigz
veterán
válasz Lokids #49676 üzenetére
Nevetségesek ezek a japán autók. Ennyi pénzért 2007-es Peugeot 407-et lehet kapni, ami szvsz. sokkal jobb, szebb autó.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Erről most az jutott eszembe, mikor ndultunk júniusban nyaralni.... az autópálya egyik pihenőjében láttam egy ilyent. Csávó oda jött hogy mi a tréleresek száma, mert megállt a technika. Nyaralni indultak Horvátországba ők is péntek este. Kaposvár magasságában, hogy abból hétfőig nem nagyon lesz használható járgány az fix. Elbukott a nyaralásból 4 napot alhangon.
Hívtunk egy trélert majd szépen visszaültem a Hondámba és folytattuk utunkat megnyugodva,hogy velünk ilyen nem igazán fordulhat elő.#nincsbennetarcsi
-
Lokids
addikt
Ezt meg végképp nem vágom [link] 60K km difi ennyit számítana árban?
Hogy van az, hogy a mazda 3 alig olcsóbb azonos körülmények közt, mint a mazda6? Pedig van különbség...If you chase two rabbits you will lose them both.
-
lajafix
addikt
válasz Lokids #49684 üzenetére
ugyan az alku még hátra van a tényeges árhoz, de ezek 7 éves gépek magyarországon nagynak számító benzines motorral. keress hasonló korú mondeo/focus párost ua benzinmotorral nem fogsz sok különbséget találni az árukban. Ua ezek a gépek elég nehezen eladhatók.
Rock'n Roll
-
hobizoli
nagyúr
válasz Lokids #49684 üzenetére
2000ccm felett sokkal jobban ugrik a KGFB, meg lojjok miatt a gépjárműadó is, meg a 2300 koccenti az lazan, kulonosebb vertesek nelkul is megeszik varosban 12-13-t.
Aki szerint nem, az szimplan hazudik.
A "csak" 1.6-s motorú, de ennél egyel kisebb bodes, konnyebb 1.1-1.2t-s önsúlyú autoknak is 10 liter a gyárija városra.
város = a Bp mertű település és forgalom, és nem 2000 lakosú Alsókisbudösfüttyösön átgangolni 45-l 5.-ben éjjel kettőkorMeg ezen felul asszem mar csak a MPS van ebbol, a felsobb modellekhez meg mindig minden cucc barmi specifikusabb is kell dragabb, mint az alapabb modellekhez, mert a magasabb aruk miatt kevesebb fogy beloluk, igy a tervezesi gyartasi es egyeb koltsegek az alkatreszeikben magasabbak. A csucsmodell meg amugy is full veszteseges, meg annyiert is, amiert aruljak ujan, csak marketing miatt csinaljak.
több drón kell ;P
-
Nordik
őstag
Kb. mennyire szamithatok atirasert stb. ha az auton van muszaki? Elso auton lenne egy Fiat Tip szemelyeben. Nem igazan tudom mennyit kell pluszba raszamolni egy hasonlo tipusra hogy az enyem legyen.
-
vhunor
őstag
-
hobizoli
nagyúr
válasz Nordik #49689 üzenetére
forgalmi+torzskonyv az 6-6k
atirasi illetek 18Ft köccentinkent 1890ccm alatt, az felett 20Ft (most az hogy a 1890ccm feletti reszre vagy az egeszre tobb-e, azt nemtom, de mivel lehuzas ez is, biztosra veszem, hogy az egeszre annyi)
ervenyes KGFB is kell, annelkul nem irjak at.több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
Ja anno volt a pozsonak a 607-ese, mar a ujsagiroknak tartott bemutaton is sorban lerohadtak az automata valtosak, es kivalo japan gyartmanyu Aisin valtojuk volt.
Gondolom felso kategorias modellbe a franszoak direkt ijen gyartasminoseget rendeltek be, LOLtöbb drón kell ;P
-
törölt tag
Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest