Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net91

    senior tag

    válasz aujjobba #101677 üzenetére

    Osztalékból szabadon:

    "Mai info az IB-tol a TBSZ-t illetoen
    Köszönjük, hogy az Interactive Brokers Ügyfélszolgálatához fordult.
    A TBSZ számlatípus várhatóan 2023. július 10.-ével kerül bevezetésre, a pontos részletekkel kapcsolatban cégünk hamarosan e-mailben minden olyan ügyfelet tájékoztatni fog, aki számára lehetséges TBSZ számlanyitás.
    A TBSZ számla nyitása az Ügyfélportálon keresztül lesz lehetséges egy külön alszámla nyitásával, díjszabás tekintetében pedig a havidíj 2000 HUF lesz, melyből a kereskedés költségei levonhatóak, így amennyiben Ön egy hónapban 1300 forintnyi költséget fizetett kereskedései után (bármely devizákban), abban az esetben arra hónapra az Ön havidíja 700 forint lesz.
    A havidíj nem számlánként értendő, így amennyiben az évek múlásával Ön pl. 3 TBSZ számlával rendelkezik (évenkénti 1 nyitásával), a költség továbbra is összesen 2000 HUF lesz. Kereskedési költségek tekintetében a költségek megegyeznek a normál befektetési számlákon alkalmazott költségekkel.
    Meglévő TBSZ transzferálására a számlatípus bevezetését követően közvetlenül nem lesz lehetőség, erre várhatóan legkorábban 2023 őszétől lesz lehetőség.
    További kérdések esetén kérem tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) oldalunkat a lenti linkre kattintva, illetve amennyiben nem találja a keresett információt, lépjen kapcsolatba velünk"

    Az ember feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és a

Új hozzászólás Aktív témák