Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s3nsitivity

    addikt

    A Telekom és a Telenor rendelkezik a 800mhz-n kívül más LTE sávokkal is. A Vodafone tudtommal nem. A Vodafone 3G lefedettsége 90% fölött van az országban így itt kimondottan csak a sebesség az amiben többet ad az LTE. Ellenben a Telekom és a Telenor karöltve kiépítették(na jó ez nem teljesen igaz de ha többet mondok megsértem a titoktartásim. :D ) a 800-as LTE-t az ország nagy részén. Mivel a 3G lefedettségük nem tökéletes így csak B20-as LTE-s készülékekkel érhető el sok helyen az adatkapcsolt hálózat.
    Ez többnyire CSAK a dunanántúlon probléma, ott viszont lehet probléma.
    Szvsz aki ilyen helyen lakik az tud róla és direktbe LTE-s készüléket fog keresni így ha nincs leírva, hogy mindenképp fontos az LTE így nem fogjuk azt nézni mint prioritás mert ebben az esetben lehet vodás a kolléga vagy épp olyan helyen él ahol állandó H+ elérhető.

    A 0. hsz-t annyiban ki lehetne egészíteni, hogy speciális igényként feltüntetni a 4G-t és az NFC-t egy kérésnél, 4Gnél még pluszba a 800-ast igény szerint. Sebességben még jó pár évig tökéletes lesz a H+, ami érdemi dolog lehet az a 800-as LTE lefedettség.

    " Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

Új hozzászólás Aktív témák